KLM Royal Dutch Airlines vender tilbake til Ålesund og vil fra mandag den 3. august tilby fem ukentlige rundturer mellom Sunnmørshovedstaden og Amsterdam.

Ålesund lufthavn - KLM - Embraer  Regionaljet
KLMs Embraer Regionaljet på AES- Ålesund lufthavn Vigra (Pressefoto: KLM)

– Vi er svært glade for at KLM nå gjenåpner sin rute fra Ålesund til Amsterdam. Det vil ha stor betydning for regionens internasjonalt orienterte næringsliv at man enkelt og effektivt kan reise til Europa og resten av verden for å betjene sine kunder. Etter flere måneder uten internasjonale ruteflygninger, er det et meget positivt signal om fremtiden at lufthavnens viktigste utlandsrute nå starter opp igjen, sier Tor Hånde som er lufthavnsjef på Ålesund lufthavn, Vigra.

Tor Hånde - Lufthavnsjef - Ålesund lufthavn
Lufthavnsjef Tor Hånde (Foto: Staale Wattø sw@smp.no)

Takket være den økte etterspørselen vil KLM i august igjen kunne åpne alle de syv flyrutene til Norge med 78 ukentlige flyreiser til Amsterdam, hvor passasjerene nå kan fly videre til mer enn 60 europeiske og interkontinentale destinasjoner.

– Vi er veldig glade for å være tilbake i Ålesund og kunne tilby innbyggere og bedrifter i Møre & Romsdal en nær og effektiv flyreise til resten av verden. Vi ser en tydelig intresse for å reise med oss, både fra privatpersoner och forretningsreisende, oog vi håper at våre kunder fra Møre & Romsdal regionen ser positivt på muligheten til å kunne fly direkt fra Ålesund til Amsterdam og videre ut i verden. For KLM er det viktig at vi er nære våre kunder og kunne tilby en sikker og behagelig flyreise, sier Halvor Gløersen som er salgsdirektør i Air France KLM Norge.

Les også: KLM gjenopptar flyvningene til Kristiansand, Torp Sandefjord og Ålesund

Dette er KLM’s august 2020 nettverk fra Norge Norway:

  • Ålesund – Amsterdam: Fem ukentlige avganger
  • Bergen – Amsterdam: 14 ukentlige avganger
  • Kristiansand – Amsterdam: Fem ukentlige avganger
  • Oslo – Amsterdam: 21 ukentlige avganger
  • Stavanger – Amsterdam: 14 ukentlige avganger
  • Torp Sandefjord – Amsterdam: Fem ukentlige avganger
  • Trondheim – Amsterdam: 14 ukentlige avganger

Flere saker om KLM finner du HER

Kommentarer