Mandag den 3. august gjenopptar KLM Royal Dutch Airlines flyruten mellom Torp Sandefjord og Amsterdam. Ruten vil i begynnelsen bli trafikkert fem ganger ukentlig.

KLM Cityhopper Embraer E 175 (klm.nl)

– Vi er svært glade for at KLM igjen åpner sine flyvninger fra Torp til Amsterdam. Dette betyr, at vi igjen har en direkteforbindelse til et av Europas viktigste knutepunkt og videre til resten av verden. For hele luftfartsbransjen har det vært en svært vanskelig tid, men nå kan vi igjen tilby reisemuligheter til de som trenger å fly. Det er viktig, ikke bare for næringslivet i Vestfold og Telemark, men også for hele felles-samfunnet. Steg for steg og på en trygg og forsvarlig måte beveger vi oss til tilbake til flere daglige avganger, sier markeds- og kommunikasjonssjef Tine Kleive-Mathisen på Torp Sandefjord lufthavn.

Nå er det stor etterspørsel etter turer til det sørlige Europa som Hellas, Kroatia, Frankrike, Italia, Spania og Portugal. Takket være gjenåpningen av ruten Torp – Amsterdam kan reisende i området Vestfold og Telemark reise til disse populære destinasjonene. Alle flyreiser og avganger er tilgjengelig for salg på klm.no

– Vi er veldig glade for å være tilbake på Torp som tilbyr innbyggere og bedrifter i Vestfold og Telemark-området en nær og effektiv flyreise til resten av verden. Å være nære kundene våre er viktig for oss. I løpet av august kan passasjerer med KLM få tilgang til mer enn 60 europeiske og interkontinentale destinasjoner, sier Halvor Gløersen, salgsdirektør Air France KLM Norge.

Les også: KLM tilbake til Ålesund den 3. august! – KLM gjenopptar flyvningene til Kristiansand, Torp Sandefjord og Ålesund

Dette er KLM’s august 2020 nettverk fra Norge:

  • Ålesund – Amsterdam: Fem ukentlige avganger
  • Bergen – Amsterdam: 14 ukentlige avganger
  • Kristiansand – Amsterdam: Fem ukentlige avganger
  • Oslo – Amsterdam: 21 ukentlige avganger
  • Stavanger – Amsterdam: 14 ukentlige avganger
  • Torp Sandefjord – Amsterdam: Fem ukentlige avganger
  • Trondheim – Amsterdam: 14 ukentlige avganger

Flere saker om KLM finner du HER og om Torp Sandefjord lufthavn HER

Kommentarer