Widerøe Ground Handling handling skal levere bakketjenester til KLM ved ytterligere fire norske lufthavner: Kristiansand, Bergen, Ålesund og Trondheim. Anbudet ble utlyst våren 2017.

– KLM er fjerde største flyselskap på norske flyplasser etter SAS, Norwegian og Widerøe målt i antall avganger. Avtalen innebærer nærmere 4000 avganger ved de fire lufthavnene til sammen. Avtalen trer i kraft fra 1. april 2018 og innebærer handling på bakken og avising. – Vi har en avtale med KLM på Torp fra før, og tilbakemelding fra KLM er at de har et svært godt inntrykk av WGH og hva de oppfatter at vi står for, sier kommersiell direktør i WGH Siw Selnes.

KLM har utført flere inspeksjoner av WGH i høst hvor det har vært gode tilbakemeldinger. Dette i sum bidro til at KLM til slutt valgte WGH som ny leverandør.

– Det har vært lagt ned mye arbeid i organisasjonen for å sikre etterlevelse av våre kunders og egne prosedyrer som er kritisk i forhold til kunders tilfredshet. Dette viser at vi er på rett vei og bidrar til å forsterke WGH sin posisjon som Norges ledende leverandør av bakketjenester, forteller Selnes.

Les også: Avtalen i boks: Widerøe overtar SAS Ground Handling i Norge (2015)

– Dette er en milepæl i WGHs historie, uttaler administrerende direktør i WGH Marius Myhre fornøyd. De er den første store kontrakten vi vinner etter at vi WGH ble etablert som eget datterselskap av Widerøe as. I dag skal vi feire, og så skal vi bruke tiden frem til 1.april på forberedelser slik at vi fra dag én leverer den gode kvaliteten vi ønsker å stå for og som er forventet fra kunden, avslutter Myhre.

Les flere saker om KLM HER og om Widerøe HER

Kommentarer