Forestill deg å våkne opp til utsikt over himmel og hav. Nyte en god kopp te eller et glass appelsinjuice. Rolig gå over fra en drømmetilstand til en annen, ta på deg ledig treningstøy og trekke inn frisk sjøluft.

Yoga på dekk hos Star Clippers (bildekilde: USN/Star Clippers)

På åpent teakdekk venter en yogainstruktør som viser øvelser tilpasset ditt nivå og ditt tempo. Strekk deg, åpne armene, ta i mot livet og feriedagene. Se opp mot solen og kjenn at kropp og sjel har det virkelig godt.

Etter avslutning av yogatreningen med dype pust, er det tid for deilig frokostbuffet med stort utvalg av frukter, ulike juicevarianter, kornblandinger, yoghurt og nybakt brød. Ønskes varm frokost står en kokk klar til å lage eggeretter etter din anvisning. Hva med en omelett med tomat, ost, skinke? Servert med et grovt pepperdryss! Små detaljer, stor virkning.

Restauranten ombord er en opplevelse i seg selv. Skipene er designet efter tidlige tiders imponerende seglfartøy og spisesalen kan minne om en scene i en Agatha Christie roman. Med rød fløyel og myke tepper, servitører med elegante bevegelser og hyggelige kommentarer.

Måltidene er en stor del av et yogacruise og utvalget av retter er imponerende. Du velger selv hvor sunt du skal satse. Det er alltid tilbud om vegetarretter og man kan be om laktosefri og glutenfri mat.

SPV Royal Clipper for fulle seil (Bildekilde/Foto: B. Rieger/Star Cippers)

Nye destinasjoner venter, og i sommer går cruisene med Royal Clipper til perlene i Middelhavet. Hva med å cruise mellom Roma og Cannes med yoga instruktørene Paige Wellborn?

Den 18. august segler Royal Clipper fra Roma til Cannes på ukescruise, og den 25. august går seglingen fra Cannes til Roma, fortsatt med Paige Wellborn. Hun er en særdeles dyktig og entusiastisk læremester, bor i New York og har lang erfaring med yoga. Til seglingene har hun skapt et eget program, tilpasset ankomst og avreise fra de ulike destinasjonene.

Cruiset går innom Monte Carlo, Portofino og legger også til de beste havnene på Sardinia og Korsika. Naturen og segleopplevelsen er sjelebot i seg selv.

I september leder den engasjerte yogalæreren Helen Noviello programmet. Den 8. september segler Royal Clipper fra-til Roma via de vakreste destinasjonene på Amalfikysten, Sicilia og de lipariske øyer. Tenk å starte og avslutte dagene med yogaøvelser i Middelhavet. Den 15. september går yogacruiset til Helen Noviello fra Roma til Cannes.

Høres dette ikke ekstra spennende ut?

8. og 15. september, 7 netters yogacruise med Royal Clipper og Helen Noviello, Roma – Roma eller Roma – Cannes fra EUR 2,050 per person i delt dobbeltkahyt.

Star Clippers arrangerer også yogacruise på seglinger i Thailand, i Karibien og det østlige Middelhavet fra Athen.

3. november, 7 netters yogacruise med Star Clipper og Catherine Derrow, Phuket tur/retur, fra Euro 1,740 per person i delt dobbeltkahyt.

16. oktober, 7 netters yogacruise med Star Flyer og Christie Dummond, Athen – Malta, fra EUR 1,860 per person i delt dobbeltkahyt.

Alle priser er eksklusive portavgifter og fly til og fra krysningen.

Kommentarer