Hele verden følger med når det er duket for kongelig bryllup mellom Prins Harry og Meghan Markle i Windsor Castle. Flyselskapet British Airways tar bryllupsfeiringen til nye høyder.

British Airways har gjort sine kongelige bryllupsforberedelser (Foto: Stuart Bailey www.StuartBaileyPhoto.com)

I anledning det kongelige bryllupet 19. mai vil British Airways’ flyvning BA93 til Toronto — byen hvor Harry og Meghans kjærlighet blomstret — bli driftet av et mannskap bestående utelukkende av Harrys og Meghans, kun én time etter paret gir hverandre sitt ‘ja’ i Windsor Castle. Passasjerene ombord det «kongelige flyet» vil motta hver sin flaske av champagnen Castelnau Blanc du Blanc, og bli servert en spesiell gjenskapning av bryllupskaken «Lemon Elderflower».

Flyselskapet feirer også ved å la alle reisende ved navn Harry eller Meghan, samt deres reisefølge, ta i bruk flyselskapets førsteklasse lounge på Heathrows terminal 5. Også her vil «bryllupskaken» serveres.

– Vi gleder oss stort over Prins Harry og Meghan og ønsker derfor å gjøre reisen til Toronto ekstra spesiell denne dagen, sier Carolina Martinoli, kunde- og merkevaresjef i British Airways.

Megan Horseley, som vil lede den «kongelige kabinbesetningen», legger til:

– Harry og Meghans forhold startet på andre siden av Atlanteren, så vi synes det var passende at vi valgte nettopp flyvningen til Toronto. Jeg har flydd sammen med en annen Megan et par ganger før, men aldri syv stykker. Det er mulig vi må ty til bruk av etternavn på denne svært spesielle turen.

Under flyturen vil passasjerer underholdes av unikt utvalg av episoder av serien Suits, hvor Meghan Markle var en av hovedrolleinnehaverne før hun fant sin prins, i tillegg til en rekke dokumentarer og podcaster om det kongelige paret og Windsor Castle. Høydepunktene fra bryllupet vil vises ombord British Airways’ flyvninger allerede dagen etter.

Les også: Kongelig bryllup lokker nordmenn til London – Flere saker om British Airways finner du HER 

British Airays stiller på dagens flyvning BA 93 til Toronto med en besetning hvor samtlige heter Harry eller Megan (Foto: Stuart Bailey www.StuartBaileyPhoto.com)

Kommentarer