Widerøes kommunikasjonsdirektør Richard Kongsteien slutter for å bli  Konserndirektør for Kommunikasjon og Samfunnskontakt i ISS konsernet. Han slutter i stillingen 1. april. Silje Brandvoll overtar da som kommunikasjonsdirektør, mens Catharina Solli blir ny informasjonssjef i Widerøe. 

Richard Kongsteien - Widerøe

Richard Kongsteien forlater stillingen som kommunikasjonsdirektør i Widerøe den 1. april. (arkivbilde: ©otoerres)

Silje Brandvoll er ansatt som ny direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt. Hun kommer fra stillingen som informasjonssjef i Widerøe som hun har innehatt de siste fem årene.

Silje har tidligere vært direktør i NordNorsk Reiseliv samt jobbet en rekke år med Internasjonal Markedsføring og Kommunikasjon i RAISE gruppen. Silje har en Msc i Marketing fra University of Surrey samt en Bsc i Markedsføring og Internasjonalisering fra BI.

Catharina Solli er ansatt som ny informasjonssjef i Widerøe. Hun kommer fra stillingen som Online Content Manager og tidligere informasjonsrådgiver i Widerøe.

Catharina har lang erfaring fra PR og kommunikasjon og kom til Widerøe fra Gambit Hill & Knowlton. Hun har en BA i Mass Communication fra University of Utah og har jobbet med kommunikasjon siden 1998.

Den nye informasjonsavdelingen tiltrer sine respektive stillinger 1.april.

– Jeg ønsker å takke Richard for en formidabel innsats over 11 år i Widerøe, sier administrerende direktør Stein Nilsen i Widerøe.

Stein Nilsen (wf.no)

– Jeg er samtidig svært tilfreds med at vi beholder kontinuiteten i informasjonsavdelingen i Widerøe. Vi har med dette sikret oss både fagkompetanse innen kommunikasjonsfaget samt betydelig bransjekunnskap og erfaring med Silje og Catharina på laget. Dette er en spennende tid for Widerøe. Vi har allerede doblet antall medarbeidere i 2016 etter overtakelsen SAS Ground Handling. På tross av en kraftig økning i avgifter og redusert etterspørsel fra olje- og offshore sektoren ser vi etter nye muligheter for lønnsom ekspansjon og utvikling i hele Widerøe familien”.

Kommentarer