LEGOLAND® Billund Resort har opplevd en sterk vekst i antall besøkende de siste årene.

Legoland Billund åpnet portene i 1968 og feiret i 2018 sitt 50 års jubileum (bildekilde: legoland.dk)

I perioden 2013-2017 stod LEGOLAND® Billund Resort alene for 37 prosent av hele landets utvikling hva gjelder overnattinger i Danmark. Det viser den kommunale overnattingsstatistikken hos VisitDenmark. Til sammenligning hadde regionen for hovedstaden en andel på 35 prosent av landets utvikling.  2018-sesongen bød  på ytterligere vekst for de åtte kommunene i LEGOLAND Billund Resort.

Økende etterspørsel

Salgs- og markedssjef i Color Line, Nina Moland Andersen, kan opplyse om at det norske fergeselskapet merker en stadig økende etterspørsel hos nordmenn som vil reise til LEGOLAND Billund Resort. Hun viser til at antall bookinger gjennom dem har økt med ni prosent sammenlignet med samme tid i fjor.

– Hvis man vil ha plass i høysesongen anbefaler vi å booke så tidlig som mulig, eller med ankomst i juni, august og september. Da er kapasiteten bedre og prisene billigere enn i juli. Vi har lagt merke til at området er spesielt ettertraktet i år, og opplever en merkbar stigning av bookinger med ankomst i juli måned. Dette ser vi også fra andre land som Tyskland, som i år har sommerferie på samme tidspunkt som nordmenn, danskene og svenskene, sier Moland Andersen.

For nordmenn som ønsker å oppleve området sør i Jylland, med blant annet den folkekjære fornøyelsesparken LEGOLAND® Billund – som ofte ansees som fyrtårnet i LEGOLAND Billund Resort – kan det være mye å spare på å reise i skuldersesongen når kapasiteten er bedre og prisene lavere.

Les flere saker om LEGOLAND® HER – Flere B2B nyheter finner du HER og HER

Les også: LEGOLAND® åpnet 50-årsjubileet med kongelig besøkLEGOLAND® udvider med kæmpe LEGO® Slotshotel i 2019 

Piker i Legolands miniland (bildekilde: legoland.dk)

Kommentarer