Kristoffer Meinert, der kommer fra en stilling som vært i DR, tiltræder stillingen som pressechef hos SAS i Danmark den 1. februar 2020.

Kristoffer Meinert - Pressesjef - SAS - Danmark
Kristoffer Meinert (Foto: SAS Danmark)

Kristoffer Meinert har været vært i DR’s P1-programmer Debat og Søndagsfrokosten siden april 2018. Før dette var han ansat hos Nordisk Film som Go’ Morgen Danmark-redaktør.

– For mig er SAS noget særligt ophøjet – nærmest kongeligt. Derfor var det ikke svært få mig at sige ja, da jeg fik muligheden for at blive pressechef i danskernes foretrukne flyselskab, siger Kristoffer Meinert og fortsætter.

– Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af SAS’ dedikerede stab og til at formidle alle de nuværende og fremtidige tiltag, som SAS er involveret i – eksempelvis SAS’ store fokus på at udvikle og implementere bæredygtige løsninger, siger Kristoffer Meinert.

Læs også: John Eckhoff ny pressesjef for SAS i Norge

Flere nyheder om SAS finder du HER

Kommentarer