Kristoffer Solstad er utnevnt til ny HR-direktør for Rezidor Hotel Group i Norden og blir dermed ansvarlig for hotellselskapets HR-initiativ for de flere tusen medarbeiderne i regionen. Solstad vil ha særlig fokus på å videreutvikle selskapets treningsprogram for de ansatte og selskapets unike serviceprogram.

Tom Flanagan (Rezidor)

Tom Flanagan (Rezidor)

– Vi er glade for å kunne ønske Kristoffer Solstad velkommen som vår nye HR-direktør her i Norden. Vårt mål er å tiltrekke, utvikle og beholde de gode talentene, og med sine mange års erfaring fra selskapet og sin brede kompetanse fra flere omfattende HR-prosjekter, er vi trygge på at Solstad er rett person til jobben, sier Tom Flanagan, Area Vice President Nordics i Rezidor Hotel Group.

Solstad ble ansatt i Rezidor Hotel Group i 2004 og har omfattende erfaring i ledelses- og medarbeiderutvikling etter å ha hatt flere lederstillinger i selskapet. Han har vært involvert i internasjonale og nasjonale HR-relaterte prosjekter og har blant annet vært delaktig i utviklingen av selskapets Performance Management Process.

— Ved å satse på, og utvikle våre medarbeidere skaper vi resultater. Jeg ser fram til å lede selskapets HR-prosjekter og videreutvikle og støtte våre medarbeidere i deres arbeid, sier Kristoffer Solstad, Area Director Human Resources Nordics i Rezidor Hotel Group.

Bedre gjesteopplevelser

Solstad har vært trener ved Rezidor Hotel Group sin “Business School” siden 2007 og er Master Trainer for flere av selskapets treningsprogram. Han har vært delaktig i utviklingen og implementeringen av flere av selskapets treningsprogram, nå sist det nyutviklede og oppdaterte “Yes I Can!”-serviceprogrammet for Radisson Blu.

I løpet av året relanseres hotellkjedens unike serviceprogram og alle medarbeiderne i Norden vil gjennomgå et oppdatert treningsprogram i hvordan de kan gi gjestene førsteklasses service og hotellopplevelser. Serviceprogrammet, som først ble lansert i 1995, består av flere kurs og verktøy og har blitt en del av de ansattes livsstil.

Kristoffer Solstad har en bachelorgrad with Honours i “Hotel and Tourism Management” fra Queen Margaret University i Edinburgh, Storbritannia og Certificate i “Strategic Management” fra School of Hotel Administration ved Cornell University i Ithaca, USA. Han startet sin hotellkarriere som regnskapsmedarbeider hos Inter-Continental Hotel Group i London i 1998.

Solstad blir del av Rezidor Hotel Group sin nordiske ledergruppe og vil ha base i Stockholm.

Kommentarer