Den renommerte, bayerske, vel etablerte Tollwood festivalen blir 30 år i år. Men gammeldags er arrangementet som forener kunst, kultur og økologi så visst ikke blitt.

To ganger i året arrangeres den, nå går den av stabelen fra 27. juni til 22. juli i Olympiaparken i München.

Rundt 70 prosent av arrangementene er gratis, men hovedattraksjonene, som konserten til det internasjonale pop-ikonet Alison Morissette, må det kjøpes billett til.

Som gave til mange titusen Tollwood-fans blir Carl Orffs mesterverk „Carmina Burana“ i årfremført to kvelder. Den berømte, katalanske aksjons-teatergruppen, „La Fura dels Baus“, vill gi sitt beste på den romantiske scenen som ligger på innsjøen i parken.

En spesiell opplevelse blir også paviljongen med “Artenes mangfold“. Den befinner seg midt i festivalområdet, på en stor åker med ville blomster.

Hengende hager, eksponeringer og installasjoner skal formidle viktigheten av artenes mangfold og trusler fra mennesker.

Tollwood har fått tallrike premier for sitt økologisk engasjement. Som første festival i Tyskland mottok den blant annet „Green Operations Award“ i 2016.
Bli med når sceneteppet går opp for en kreativ og fredfull festival i Olympiaparken i München. Vinterfestivalen ventes senere til Theresienwiese (der Oktoberfesten pleier gå av stabelen) i slutten av november.

Tollwood-festivalens nettsider finner du HER - Les flere nyheter om Ferielandet Tyskland HER og om Reiselandet Tyskland HER 

Les mer om München HER og om reisemålet Bayern HER

Kommentarer