Hva slags informasjon du vil ha om et hotell eller et reisemål varierer. Noen ganger skulle du kanskje gjerne ha snakket med noen som har vært der selv? I Vings nye forum svarer tidligere gjester på spørsmål om Vings familiehotell Sunwing Family Resorts.

Ving - Hotel - Syden (ving.no)

For å gjøre det enklere å velge ferien som passer for akkurat deg har Ving nå startet SunwingForeldre-forum, der fem tidligere Sunwing-gjester svarer på spørsmålene dine online. De utvalgte foreldrene har ulik alder og kommer fra forskjellige steder i Norge. Alle er reiseinteresserte, de har feriert på Sunwing og de er vant til å reise med barn.

Sophie F.  Damsund (ving.no)

Sophie F. Damsund (ving.no)

– Når man reiser med barn er det viktig å finne hotellet som passer for akkurat deg og din familie. Ofte ønsker man seg tips og råd fra andre foreldre som har besøkt de hotellene man vurderer å bo på, og i forumet vårt er det akkurat det du får, forklarer Sophie Frisholm Damsund, PR-ansvarlig i Ving Norge.

Med totalt 12 Sunwing-hotell å velge mellom er det ikke alltid like lett å vite hvilket hotell som passer for akkurat din familie.

– Vi vet at det prates mye om våre Sunwing-hotell på nettet. For å hjelpe kundene våre å velge den ferien som passer dem best har vi opprettet et forum der de kan snakke med tidligere gjester, sier Damsund.

Mange vil være Sunwing-eksperter

Når Ving begynte jakten på de fem Sunwing-foreldrene visste de ingenting om hvordan responsen ville bli. Så fikk de nesten flere henvendelser enn de klarte å gå igjennom.

– Det er hyggelig at så mange vil være ambassadører for Sunwing Family Resorts. Det gir oss enda større tro på at disse hotellene er noe av det aller beste vi kan tilby barnefamilier, avslutter Damsund.

Familiehotellene Sunwing Family Resorts har eksistert siden 1967, og har med sine maskoter Lollo & Bernie blitt en klassiker for mange ferierende nordmenn.

Kommentarer