Siden 1. juli har internasjonale reisende igjen kunnet besøke thailandske Phuket. For å markere anledningen har det femstjerners luksuriøse feriestedet The Slate opprettet en serie spesielle arrangementer med fokus på thailandsk kultur og gastronomi.

The Slate - Strandresort - Phuket - Thailand
Gjesteværelser med private pool (fotokilder: the slate/related.dk)

Den fem-stjerners strandresorten The Slate på Phukets nordvestkyst gjør seg nå klar til å ønske internasjonale gjester velkommen igjen med en rekke spesielle arrangementer og aktiviteter for å gjøre ferieopplevelsen ekstra spesiell og bringe gjestene nærmere thailandsk kultur.

The Slate - Strandresort - Phuket - Thailand
Ved stranden (fotokilder: the slate/related.dk)

Initiativet Phuket Sandbox gjør det mulig for internasjonale gjester å besøke Phuket uten karantene, så lenge de er fullvaksinert og bor på et SHA Plus-sertifisert feriested* – en liste som omfatter The Slate.

The Slate ligger ved siden av sandstranden Nai Yang Beach. Hotellet ble grunnlagt av Krystal Prakaikaew Na-Ranong (eller «Khun Moo» som hun heter blant venner), hvis familie har bodd i Phuket i fire generasjoner og forsørget seg først gjennom tinnutvinning og deretter i turistnæringen.

The Slate - Strandresort - Phuket - Thailand
Nai Yang Beach (fotokilder: the slate/related.dk)

For å hylle hotellets arv er hotellet dekorert med kunstverk og tinninstallasjoner. Hotellets interiørdesign ble skapt av den anerkjente amerikanske arkitekten og designeren Bill Bensley, og hvis du vil høre mer om hans tanker bak interiørdesignet, kan du delta på en omvisning på hotellets gallerier ved hjelp av QR-koder.

Nettsidene til The Slate finner du HER

Les også: Gjenåpning styres av vaksinering (mai 2021) – Phuket to reopen for tourists with no quarantine from 1 July , 2021 (mars 2021)

Flere relaterte artikler og nyheter finner du HER og HER

Kommentarer