Wizz Air har stanset billettsalget på rutene fra Oslo til Alicante og Kanariøyene, samt til Chania, Larnaka og Split. Alt tyder på at disse rutene legges ned.

Airbus A 320 - Wizz Air - Stavanger lufthavn Sola
Wizz Air legger ned de norske innenriksrutene, samt fem ruter fra Oslo til sydeuropeiske ferie og fritidsdestinasjoner (Foto: ©otoerres)

Sist uke kom sjokkbeskjeden om at Wizz Air stikker fra norsk innenriks med halen mellom beina. Alle innenlandsruter i Norge legges ned snarest mulig – DVS, innen den 14. juni. Nyheten ble sluppet en uke etter at samme flyselskap høylytt hadde annonsert en tredobling i antall passasjerer på de samme rutene. Nå har Wizz Air også stanset billettsalget på rutene fra Oslo til henholdsvis Alicante og Kanariøyene, skriver Spaniaavisen.

Les også: Fra bånn gass til bråstopp på 0.0Trapper opp i Norge

Det ser også ut som at de tre rutene fra Oslo til henholdsvis Chania, Larnaka og Split vil lide samme skjebne. Et søk utført på Wizz Airs nettsider, bekrefter at ingen av disse tre destinasjonen var bookbare.

Alle de fem rutene ble annonsert i januar med oppstart i mai måned. Det skulle være tre ukentlige avganger til Alicante og to til Gran Canaria, Chania, Larnaka og Split fra Oslo lufthavn Gardermoen.

Les også: Fra Oslo til nye reisemål (januar 2021)

Flere artikler og nyheter om Wizz Air finner du HER

Kommentarer