Clarion Hotel Trondheim, en del av Nordic Choice Hotels, ansetter ny direktør. Lasse Waagbø har over 20 års erfaring innen ulike områder innen hotell- og restaurantbransjen, med hovedvekt på F&B. Lasse Waagbø vil tiltre i sin nye stilling 01. jan. 2019.

Lasse Waagbø, ny direktør for Clarion Hotel Trondheim (Foto: Anne Lise Haugen)

Det er en spennende satsning Clarion Hotel Trondheim gjør når de nå ansetter Lasse Waagbø som ny direktør. Dette er et tydelig signal på satsningsområde som et av Nordens ledende kongresshotell og styrking av denne posisjonen både nasjonalt og lokalt.

Lasse Waagbø har lang og allsidig erfaring innen bransjen og har de siste tre årene jobbet på Scandic Nidelven Hotel i Trondheim. Han har jobbet både som Director of Operations, hotelldirektør, restaurantsjef, Management Trainee samt nå de siste tre år som F&B Manager.

Lasse Waagbø har stor lidenskap og teft for F&B, dvs mat og drikke, noe som er avgjørende for at Clarion Hotel Trondheim skal være førstevalget for tilreisende og kunder.

- Jeg er utrolig glad og stolt over å få sjansen til å drive Clarion Hotel Trondheim til nye høyder. Hotellet har gang på gang bevist at de er dyktige på service og gjesteopplevelser. Nå skal jeg sammen med mine kollegaer videreutvikle vårt servicekonsept med målsettingen om å bli førstevalget for både gjester og medarbeidere. Dette gleder jeg meg virkelig til, sier Lasse Waagbø.

Clarion Hotel Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell og ligger rett ved Trondheimsfjorden. Med trønderhovedstadens  råeste beliggenhet på Brattøra, det nye og pulserende by området som har blitt et av Trondheims viktigste knutepunkter, er du i umiddelbar nærhet til det meste.

Clarion Hotel Trondheim er 31.500 kvadratmeter stort og har  400 rom, samt 19 møterom. Hotellet er kjent for å være opptatt av kvalitet, og Clarions visjon er fortsatt å øke livskvaliteten til gjester og personale ved å gi de mest inspirerende og levende hotellopplevelsene.

- Med Lasse Waagbø har vi fått en direktør som forstår hotelldriftens utfordringer, har nye viktige synspunkt, brenner for service og som kommer til å skape magiske gjesteopplevelser sammen med sitt team. Han er en leder som brenner for å utvikle talent hos sine medarbeider, og som hver dag har sterkt fokus på kvalitet og service. Vi ser virkelig frem til å se Lasse og våre fantastiske ansatte ta Clarion Hotel Trondheim til nye høyder, sier Laila Neverdahl, Director of Operations, Clarion Hotel Norway.

Les flere saker om Clarion Hotels HER og om Nordic Choice Hotels HER  - Flere B2B nyheter finner du HER og HER

Kommentarer