København Lufthavn senker  avgiftene flyselskapene betaler for å benytte flyplassen fra og med den 1. april 2018. For Widerøe med flere daglige rundturer mellom København og henholdsvis Kristiansand og Sandefjord vil avgiftene reduseres med opptil 35 prosent.

Catharina Solli (wf.no)

Reduksjonen i lufthavnavgiften gir Widerøe en gylden anledning til å øke kapasiteten.

– Det er meget hyggelig å kunne imøtekomme våre kunders ønske om hyppigere frekvens mellom Torp og Kastrup. Reduksjonen i avgiftene muliggjør at vi fra 13. august øker med én ekstra daglig rundtur . En direkte respons til næringslivet og våre gode kunder som lenge har vært tro til Widerøe, sier informasjonssjef i Widerøe Catharina Solli.

- Vi ønsker å styrke København Lufthavn som nord europeisk trafikknutepunkt. Så det er virkelig en god nyhet at Widerøe responderer for våre rabatter ved å øke til tre daglige avganger. Det styrker forbindelsene mellom Norge og Danmark. Via København har Widerøes passasjerer mulighet til å fly videre til 174 destinasjoner over hele verden, hvorav 38 ruter til interkontinentale destinasjoner i eksempelvis Asia og USA, sier kommersiell direktør ved København Lufthavn Peter Krogsgaard.

Les flere saker om Widerøe HER og om Torp Sandefjord lufthavn HER

Kommentarer