Legoland® Castle Hotel i Danmark. Det nye hotellet med 142 værelser med ridder-, prinsesse- og trollmanninnredning ligger rett ved hovedinngangen til Legoland® og er parkens største investering til dags dato.

Trollmannens rom (bildekilde: LEGOLAND®)

Fredag den 29. mars slår Legoland® dørene opp til en kjempestor nyhet. Legoland® Castle Hotel byr for første gang gjester velkommen til en fortryllende opplevelse med LEGO®-magi fra gulv til tak.

Les også: LEGOLAND® udvider med kæmpe LEGO® Slotshotel i 2019 (oktober 2017)

Castle Hotel har hele 142 gjennomførte LEGO-tematiserte ridder-, prinsesse- og trollmannsværelser og en stor ny restaurant, Knights’ Tavern. 

– Vi gleder oss utrolig mye til å by alle våre gjester inn til LEGOLAND® Castle Hotel. Det er et ekstremt gjennomført hotellprosjekt. Når barna reiser herfra vil de ikke være i tvil om at de har bodd på et ekte slott fylt med eventyrstemning og LEGO®-magi, sier direktør i LEGOLAND, Christian Woller.

Stort åpningsshow 

Fredag kveld ankommer de første gjestene til LEGOLAND Castle Hotel, men før de får lov til at komme inn på det nye hotellet, vil det være et stort åpningsshow på plassen foran hotellet. Åpningsshowet er åpent for alle som har lyst til at komme forbi. 

– Vi gleder oss veldig til å få de første gjestene på besøk. Vi har arbeidet på dette hotellet de siste fire årene, så det blir veldig bra å endelig kunne vise det frem og se barnas reaksjoner når de trer inn i et helt fantastisk LEGO-univers, sier Christian Woller.

LEGOLAND åpner dagen etter

Dagen etter hotellåpningen, åpner også LEGOLAND-parken opp til en ny sesong. Portene går opp lørdag 30. mars kl. 10.00, og gjestene kan se frem til en spennende sesong med flere nye overraskelser.

– Vi har blant annet et nytt stort arrangement på programmet i LEGOLAND i år. Når mai måned starter vil gjestene også kunne merke ridderstemningen i LEGOLAND når vi presenterer vårt nye riddershow Battle of the Brick, sier Christian Woller.

Showet Battle of the Brick byr på lansekamp fra hesteryggen, trick-riding, sverdfekting, akrobatikk og ulike stunts, og kan oppleves i LEGOLAND hver dag fra 4. mai til 17. august.

Flere saker om Legoland finner du HER

LEGOLAND Castle Hotel (bildekilde: LEGOLAND®)

Kommentarer