LEGOLAND® fyller 50 år i 2018 og feirer bursdagen med en ny berg-og-dalbane for de mindre barna og en stor oppgradering av hele parken. Til å markere åpningen og innvielsen av det nye området LEGOREDO® Town deltok den danske kongefamilien som æresgjester i de offisielle feiringene.

De kongelige under åpningen av “Flying Eagle” sammen med Høvding Langøre (Billede: Legoland®)

Med kongelig besøk av Prins Joachim, Prinsesse Marie, Prins Felix, Prins Henrik og Prinsesse Athena åpnet LEGOLAND sesong nummer 50 i påsken. Den danske kongefamilien var også til stede under innvielsen av den helt nye berg-og-dalbanen Flying Eagle. Til åpningen hadde parken fått hjelp av Prins Henrik og Prinsesse Athena, som trykket på den store LEGO® knappen og dermed åpnet portene til en oppgradert park med nye farger og modeller i LEGO.

– Våre gjester blir sugd inn i et overveldende univers av LEGO så snart de kommer inn i parken, hvor modellene i LEGO fra rommene deres har vokst seg gigantiske i størrelse. Det er en stor forvandling som vi har gledet oss veldig til å vise gjestene våre, og derfor er det også en stor glede å kunne åpne dørene til LEGOLAND med kongelig besøk, sier Christian Woller, administrerende direktør for LEGOLAND.

D.K.H. Prins Joachim, Prinsesse Marie, Prins Felix, Prins Henrik og Prinsesse Athena under åpningen av Legolands 50. sesong (Billede: Legoland®)

Første tur i den nye berg-og-dalbanen

LEGOLAND presenterte også en oppgradert versjon av det folkekjære området LEGOREDO Town. LEGO Canoe har blitt fullstendig restaurert etter 25 år med mer enn 18 millioner kanoturer, og har i tillegg fått en helt ny nabo i form av berg-og-dalbanen Flying Eagle, som primært retter seg mot de mindre barna.
Den første turen i ny berg-og-dalbanen var det den danske kongefamilien som fikk under åpningen, sammen med Høvding Langøre fra LEGOLAND.

– Vi er veldig glade for at vi klarte å bli ferdige til innvielsen. Det er ingen hemmelighet at vi har slitt med en veldig sen vinter og derfor er området rundt berg-og-dalbanen ikke helt ferdig ennå, men dette vil bli ferdigstilt i løpet av de neste ukene, sier Christian Woller.

Flying Eagle flyr gjennom et imponerende landskap inspirert av Rocky Mountains, hvor gjestene først beveger seg 11 meter opp i luften før det går raskt nedover i 46 km/t forbi innsjøene og LEGO-dyrene helt til de lander trygt på plattformen igjen.

– Det er alltid spennende når vi åpner en helt ny berg-og-dalbane, men det ser ut til at kongefamilien likte turen selv om temperaturen ikke sier vår helt ennå, sier Christian Woller.

Kort tid etter innvielsen av Flying Eagle ble berg-og-dalbanen offisielt åpnet for alle parkens gjester, som også ønsket den nye attraksjonen velkommen.

– Det har vært en veldig god åpning, og entusiasmen vi ser hos gjestene våre understreker hvor populært LEGOREDO Town-området er, sier Christian Woller.

Les flere saker om Legoland HER

Fra åpningen av Legoland® 2018 (Billede: Legoland®)

 

Kommentarer