Neste år åpner THE LEGO® MOVIE™ World i LEGOLAND med tre nye forlystelser og en lekeplass. Utvidelsen på 5.000 kvadratmeter blir parkens hittil største investering, og inneholder også Skandinavias første Flying Theater.

THE LEGO® MOVIE™ World (FOTO: LEGOLAND)

LEGOLAND i Danmark åpner i 2020 THE LEGO® MOVIE™ WORLD i Billund og får samtidig tre nye familievennlige forlystelser. Det nye landet, som er laget i samarbeid med Warner Bros. Consumer Products, er inspirert av karakterene og temaene fra de globale suksessfilmene LEGO Filmen og LEGO Filmen 2.

– Vi gleder oss veldig mye til å få enda et nytt land og hele tre nye forlystelser i LEGOLAND. Det blir en unik og gjennomført tematisert opplevelse, og våre gjester vil uten tvil føle at de trer inn i det fantastiske universet de kjenner fra LEGO filmene, sier Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

Direktør Christian Woller (FOTO: LEGOLAND)

Det første Flying Theater i Skandinavia

Man kommer ikke til å sitte stille foran en stor skjerm når LEGOLAND blir den første forlystelsesparken i Skandinavia som får et Flying Theater. Her vil gjestene sveve rundt mens de ser en spennende film på en gigantisk 180 graders skjerm.

Ulike typer effekter vil også bli tatt i bruk, og man kan derfor forvente både vind i håret, tåke og lukter i den nye forlystelsen.

Flying Theater forlystelse i Legoland Billund fra 2020 . (Ill. foto fra Legoland Florida resort: PHOTO / LOCK + LAND, Chip Litherland for LEGOLAND Florida Resort)

– Det er spennende å få en slik forlystelse. Den store skjermen og bevegelsene gjør at man får en opplevelse av å fly inne i filmen, og man blir derfor dratt helt inn i LEGO universet, sier Christian Woller.

På flyturen kan gjestene blant annet se frem til å komme en tur opp i verdensrommet, fly forbi pirater og oppleve noen av de kjente områdene fra LEGO filmene.

Fly rundt i 14 meters høyde

THE LEGO® MOVIE™ World kommer også til å by på enda en høytflyvende nyhet til de litt større barna. Her kan barna styre deres eget fly og selv bestemme hvor mye flyet skal svinge rundt.

– Denne flyturen er en morsom opplevelse for de litt større barna. Her er det litt høy fart og man kan rekke å bli ganske svimmel før man lander med flyet igjen. Det er derfor viktig at man ikke er veldig redd for å henge opp ned, sier Christian Woller.

Direktør Christian Woller viser frem planene for THE LEGO® MOVIE™ World (FOTO: LEGOLAND)

Morsomt for hele familien

En annen sentral del av området blir en kjempestor lekeplass med et 10 meters høyt leketårn og to store rutsjebaner.

Det blir også mulig å nyte utsikten fra et dropptårn som er basert på Unikittykarakteren fra LEGO Filmen 2. Tårnet på 12 meters høyde går opp og ned, og gir masse sug i magen for de som våger seg opp.

– THE LEGO® MOVIE™ World gir noe til alle i familien, og vi gleder oss til å kunne tilføye enda et fantastisk land i LEGOLAND, sier Christian Woller.

THE LEGO® MOVIE™ World er utviklet i samarbeid med Warner Bros. Consumer Products og LEGO®

Les flere saker om Legoland HER

Fakta — THE LEGO® MOVIE™ World:

  • Åpnes i 2020
  • Arealet er på 5.000 m2
  • 40 LEGO figurer
  • Forlystelser: Flying Theater, aerobat forlystelse og dropptårn som er basert på Unikitty-karakteren fra LEGO Filmen 2
  • Lekeplassen blir et 10 meter høyt leketårn for barn mellom 2 og 5 år med to rutsjebaner og morsomme aktiviteter
  • Det er mange kule fotomuligheter — blant annet Emmets dobbeltdekkersofa.
  • THE LEGO® MOVIE™ World blir et gjennomført tematisert område og her trer man inn i filmenes univers og kommer på besøk i kjente områder fra filmene.
  • Største investering i LEGOLAND parken til dags dato.
  • Det nye området kommer til å ligge i området bak X-treme Racers inngang både fra Adventure Land og Polar Land.

Kommentarer