Det sies at en bok er en drøm du kan holde i hendene. The English Bookshop i Uppsala ble nylig tildelt prisen The Bookstore of the Year Award under London Book Fair. I den forbindelse har ekspertene hos Hotels.com laget en oversikt over hoteller som ligger i nærheten av unike bokhandlerforretninger eller biblioteker. Dette er mat for ønskelisten! 

Hotel Villa Anna, Uppsala, Sverige

Hotel Villa Anna (bildekilde: hotels.com)

Ta turen til den prisbelønte bokhandelen The English Bookshop og utforsk de mange engelske bøkene som er til salgs her. The English Bookshop har bøker i alle mulige sjangere, så her er det noe for alle typer lesehester.

Bo på trivelige Hotel Villa Anna, et hotell med 11 gjesterom.Dette overnattingsstedet ligger i hjertet av Uppsala og har kort gangavstand til de viktigste severdighetene. Gjestene får gratis frokost, wi-fi og parkering. Overnatting på Hotel Villa Anna koster fra 2067 kr. per rom per natt.* Gå til Hotels.com for å bestille.

K108 Hotel, Doha, Qatar

K108 Hotel (bildekilde: hotels.com)

Det nyåpnede nasjonalbiblioteket i Qatar har en samling på flere enn én million bøker og 500 000 e-bøker. Bygningen er slående og futuristisk og ligger kun en liten kjøretur unna Doha sentrum.

Bo på K108 Hotel, et hotell med sentral beliggenhet rett ved Souq Waqif. Dette overnattingsstedet har en uslåelig utsikt over Doha. Gjestene kan tilbringe tid på takterrassen, i utendørsbassenget eller i en av de tre hotellrestaurantene. Overnatting på K108 Hotel koster fra 685 kr. per rom per natt.* Gå til Hotels.com for å bestille.

Tianjin Hopeway Hotel, Tianjin, Kina

Tianjin Hopeway Hotel (bildekilde: hotels.com)

Binhai-biblioteket har etter hvert blitt en gjenganger på sosiale medier, takket være dets slående arkitektur og futuristiske design. Dette unike biblioteket har en samling på over 200 000 bøker, og de utvider stadig.

Bo på Tianjin Hopeway Hotel som kun ligger en kort gå- eller kjøretur unna byens viktigste severdigheter. Dette hoteller har 214 rom og hele ti restauranter som gjestene kan velge mellom. Overnatting på Tianjin Hopeway Hotel koster fra 460 kr. per rom per natt.* Gå til Hotels.com for å bestille.

Hotel Palazzo Vitturi, Venezia, Italia

Hotel Palazzo Vitturi (bildekilde: hotels.com)

Liberia Acqua Alta er en unik bokhandel i hjertet av Venezia. Siden flom forekommer ofte, beskytter bokhandelen bøkene sine ved å oppbevare dem i båter eller badekar. Her er det ingen bøker som ligger på gulvet!

Bo på Hotel Palazzo Vitturi, et overnattingssted som ligger i en storslått og historisk bygning med matchende interiør. Hotellet ligger sentralt og kun en kort gåtur unna byens mest kjente severdigheter. Hotellet har en lounge-bar og en terrasse som gjestene kan benytte seg av. Overnatting på Hotel Palazzo Vitturi koster fra 1498 kr. per rom per natt.* Gå til Hotels.com for å bestille.

 

Kommentarer