Lion Alpin gjør sitt utvalg bredere før vinteren, nå kan man også bestille en skireise til Laax. Endelig gjør Sveits sitt etterlengtede comeback i Lion Alpins utvalg av reiser til Alpene.

– Vi er stolte over at vi som første norske reisebyrå kan tilby pakkereiser med fly fra Oslo til den sveitsiske perlen, Laax. Laax er en fantastisk destinasjon for barnefamilier og livsnytere, i tillegg er det en flott destinasjon for freeridekjørere, sier Rickard Rosgren som er salgssjef på Lion Alpin.

I Laax venter høyalpin skikjøring i verdensklasse og en ferie med det lille ekstra. Laax har ett skiområde med over 230 km sammenhengende bakker og det meste av skikjøringen ligger på over 2000 moh hvilket fører til at det er ekstremt snø- og solsikkert.

I Laax finner du oppholdalternativer i toppklasse. Velg mellom funksjonelle leiligheter i moderne design på Rocks Resort eller 4-stjerners luksus med unikt Dine Around-konsept på Signina Hotel.

– Våre boalternativer i Laax har i tillegg til høy kvalitet en annen ting til felles, de har alle ski in/out. Netopp nærheten til bakken er noe av det viktigeste for våre gjester når de velger hotell, sier Rickard Rosgren.

Du kan fly direkte fra Oslo uke 7-8.

Les mer om Laax HER

Kommentarer