Litauen vil ha flere utenlandske turister og frister nå med en ny kampanje, som blant annet skal gi gratis bonusovernattinger. Antall internasjonale besøkende ligger i 2021 på åtte prosent av tallet fra 2019 – det siste normale året før pandemien slo til.

Med varmluftsballong over gamlebyen i Vilnius (Foto: Kestutis Petronis/Lithuanian State Department of Tourism)

Turistmyndighetene i Litauen har i samarbeide med landets besøksnæring lansert en ny kampanje som skal trekke flere internasjonale reisende til det baltiske landet. Kampanjen har fått slagordet «Lithuania. Take your time.» og går i korthet ut på at 10.000 individuelle besøkende som bestiller tre netter eller mer på de samarbeidende hotellene, vil få den tredje natten gratis.

Les mer om «Lithuania. Take your time.» HER (ekstern lenke)

Kampanjen startet den 2. september og varer frem til 8. november. Gjennom hele kampanjeperioden vil det være mulig å få en gratis «bonusnatt» med en makspris på 65 euro.

Det er mulig å registrere seg til denne kampanjen via en egen landingsside. Etter å ha registrert sin email adresse, vil alle interesserte motta en egen unike kode, sammen med en oversikt over de deltagende overnattingsbedriftene, rett i sin innboks.

Bak kampanjen «Lithuania. Take your time.» står Litauens departement for økonomi og innovasjon, det nasjonale byrået for turistutvikling, Lithuania Travel, samt nærmere 500 hoteller og andre overnattingsbedrifter.

Les flere artikler om Litauen HER  og om 584 kilometer Litauen HER

Flere ideer til reiseopplevelser i Litauen finner du HER

Følg Opplev Litauen på Facebook HER 

Kommentarer