Lollo og Bernie har vært store stjerner i en årrekke, både på scenen på Vings mange familiehotell og på ikke minst på YouTube. Bare Lollo og Bernie-dansen er alene sett over 36 millioner ganger.

Ving - Spies - Vinggruppen - Lollo & Bernie - Maskoter, Nye filmer -2019
Nå kommer Vings populære maskoter Lollo og Bernie med nye filmer. (bildekilde: vinggruppen)

Nå har reisearrangøren Vinggruppen laget flere småfilmer med den søte giraffen og den morsomme bamsen. Filmene skal vises på YouTube, på Vings hjemmeside og på Vings familiehotell. Den første av filmene har premiere idag – onsdag 4. desember.

– Maskotene våre er utrolig populære blant barna, og vi har lenge hatt lyst til å lage mer innhold med dem. Jeg tror de fleste som har vært på ett våre familiehotell­ har fått med seg Lollo og Bernie, og mange foreldre har nok også nynnet på sangene deres i ukevis etterpå, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

I de fem minutter lange filmene får barna tre inn i Lollo og Bernies koselige verden og delta på både skattejakt, bursdagsfeiring og konkurranser.

– I tillegg til tre kortfilmer har vi også laget to nye dansefilmer. Den ene er en solkremsang hvor Lollo og Bernie lærer bort hvor viktig det er med solkrem, og den andre er en svømmedans hvor de lærer barna hva man bør tenke på når man skal bade, forteller Johannes Stålnacke Nero, som er nordisk filmansvarlig i Ving.

Innspillingen foregikk på Rhodos i sommer, og de fleste av scenene er spilt inn på Vings voksenhotell Sunprime Miramare Beach, hvor Lollo og Bernie kunne fokusere hundre prosent på å være filmstjerner — uten å tiltrekke seg for mye oppmerksomhet.

– Vi har fått med oss et meget bra team på denne produksjonen, blant annet en svært erfaren manusforfatter og regissør, som begge har jobbet med barne-tv i Sverige og Danmark. Vi er veldig stolte av resultatet og har stor tro på at disse filmene blir en hit for både store og små Lollo og Bernie-fans, avslutter Stålnacke Nero.

Kortfakta om filmene:

  • Produsent: Nye Bille / Johannes Stålnacke Nero, Ving
  • Produksjonsselskap: Gobsmack
  • Manus: Karin Ernerot
  • Regi: Karsten Andersen
  • Koreograf: Sofie Pallesen

Flere saker om Vinggruppen finner du HER, HER og HER

Kommentarer