Sommeren 2021 går startskuddet for Lollo & Bernie On Tour. Med mål om at flest mulig barn skal få treffe de to favorittene, vil halvparten av Quality-hotellene i Norden få besøk av de populære maskotene i sommer. Turneen er en videreutvikling av samarbeidet mellom Nordic Choice Hotels og Ving som startet 2020.

Lollo & Bernie on Tour - 2021
Lollo & Bernie on Tour starter på Quality Hotel Fredrikstad 18. juni og avsluttes på Quality Hotel Sogndal 14. august. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Tusenvis av feriedrømmer ble reddet i fjor da barn, i stedet for å møte vennene Lollo & Bernie på Vings destinasjoner rundt om i verden, fikk møte dem på utvalgte hoteller i Norge. Initiativet ble en suksess og samarbeidet utvikles nå videre ved at Quality Hotel, en av kjedene til Nordic Choice Hotels, og Ving arrangerer en turne der målet er at så mange barn som mulig skal få anledning til å treffe Lollo & Bernie.

– Alle ansikt lyser opp når Lollo & Bernie kommer inn i et rom. De tar plass, gir alt og sprer så mye glede rundt seg. Gjennom sommeren 2020 og deler av vinterhalvåret fikk mange barn møte dem på et begrenset antall hoteller i Sverige og Norge, men nå er tiden inne for en skikkelig turne. Det er på tide med Lollo & Bernie On Tour, sier Nordic Choice Hotels eier Petter Stordalen.

Lollo & Bernie On Tour vil besøke nesten halvpartens av kjedens 60 hoteller. Sammen med Lollo & Bernie vil barna få mulighet til å synge, danse på Lollo & Bernie’s Mini Disco og gjøre mange andre morsomme aktiviteter. Det blir også et Lollo & Bernie Show for hele familien.

I tillegg til Lollo & Bernie On Tour vil alle barn som sjekker inn på et Quality Hotel få en Lollo & Bernie aktivitetsbok og fargestifter, og på rommet vil en spesiell velkomsthilsen vente på dem. Lollo & Bernie barnemenyer og iskremkort vil også finnes på hotellene, og det vil være mulig å kjøpe Lollo & Bernie-produkter fra Teddykompaniets nye kolleksjon, blant annet de populære Lollo & Bernie-kosedyrene.

– Lollo & Bernies tilstedeværelse på hotellene i fjor var en suksess, og vi er derfor veldig glade for at vi også i år kan fortsette det vellykkede samarbeidet. Dette er en unik mulighet for oss til å kunne skape nye fantastiske opplevelser her i Norden, og dermed gjøre at enda flere barn får sjansen til å bli kjent med Lollo & Bernie, sier Fredrik Henriksson, nordisk kommunikasjonssjef for Ving.

Alle aktivitetene som arrrangeres på hotellene er i samsvar med myndighetenes restriksjoner og Safe Stay, Nordic Choice Hotels arbeid med smittevern.

Lollo & Bernie on Tour starter på Quality Hotel Fredrikstad 18. juni og avsluttes på Quality Hotel Sogndal 14. august. Under turneen får disse hotellene besøk på følgende datoer:

 • 18. – 20. juni – Quality Hotel Fredrikstad
 • 24. – 26. juni – Quality Hotel Entry, Oslo
 • 29. juni – 1. juli – Quality Hotel River Station, Drammen
 • 3. – 5. juli – Quality Hotel Ramsalt, Bodø
 • 7. – 11. juli – Quality Hotel 33, Oslo
 • 14. – 18. juli – Quality Hotel Edvard Grieg, Bergen
 • 21. – 25. juli – Quality Hotel Edvard Grieg, Bergen
 • 28. juli – 1. august – Quality Hotel Residence, Sandnes
 • 5. – 7. august – Quality Hotel Skifer, Oppdal
 • 12. – 14. august – Quality Hotel Tønsberg
 • 10. – 14. august – Quality Hotel Sogndal

I forbindelse med Lollo & Bernies besøk på hotellene, vil hele familien få tilbud om gode pakkepriser for overnatting og mat.

Les mer om Lollo & Bernie On Tour HER

Flere relaterte nyheter og artikler finner du HER, HER, HER, HER og HER

Kommentarer