Icelandair feiret ankomsten av sin første  Boeing 737 MAX med «Iceland By Air» –  en egen spesiell flytur over Islands fantastiske natur for inviterte gjester. Vert for reisen var den kjente islandske fotografen Páll Jökull, som blant annet ga de reisende råd om hvordan man tar de beste bildene fra fly – spesielt med de nye vinduene på flyet. – Ved å kombinere LED-lyset i kabinen med god komposisjon fra det spesialdesignede vinduet, kan du ta et godt bilde av både landskap og himmel,’ forklarer Jökull.

Ved Esja (bildekilde: icelandair)

‘Iceland By Air’ ga passasjerene en unik opplevelse hvor de fikk se Islands vakre natur ved å fly over blant annet fjellet Tröllaskagi, fjorden Eyjafjorður, Reykjavik, hvor man hadde den flotteste utsikten man kunne tenke seg – fra deres splitter nye fly.

 

Alle flyene til Icelandair er oppkalt etter vulkaner eller andre naturseverdigheter på øya. Den nye Boeing 737 MAX 8, som forøvrig heter Jökulsárlon, tok en rekke utvalgte heldige deltakere på en flytur over flyets navneopprinnelse, Jökulsárlon Lagoon, i tillegg til andre severdigheter som den sorte sandstranden og isbreen Vatnajökull.

Icelandairs Boeing 737MAX som bærer navnet “Jökulsárlon” på Reykjavik City Airport. Under vingen skimtes den nesten 75 meter høye “Hallgrímskirkja”, til høyre ligger Icelandairs hovedkontor og Icelandair Hotel Reykjavik Natura – tidligere kjent som Loftleidirhotellet (bildekilde: icelandair)

Icelandair skal få 16 nye fly av denne typen de neste fire årene, for å kunne tilby sine reisende en så god reiseopplevelse som mulig. For anledningen skålte passasjerene i Icelandair sin special-edition 737 Transatlantic Icelandair Pale Ale.

‘Iceland By Air’ (bildekilde: icelandair)

Icelandair sin nye Boeing 737 MAX 8 gir den reisende en bedre opplevelse med ny og re-designet kabin og tilpasset LED-belysning. Etter å ha brukt år på å undersøke hva kunder ønsker, har man kommet frem til Boeing Sky Interior, som er designet på en slik måte at de styrer øyet ditt mot vinduet og utsikten utenfor. I tillegg er bagasjehyllen gjort større, for å få plass til større håndbagasje.

Fremme i cockpiten satt pilotene Þórarinn Hjálmarsson og Haraldur Baldursson (bildekilde: icelandair)

Björgúlfur Jóhannsson, konsernsjef i Icelandair, sier:

– At vi kjøper 16 nye fly til Icelandairs flåte i løpet av de neste fire årene, viser vårt engasjement for kontinuerlig forbedring av kundeopplevelsen. Boeing 737 MAX-familien vil gjøre det mulig for oss å fortsette å styrke vårt rutenett og tilby våre kunder større valgmuligheter og fleksibilitet i et marked med tøff konkurranse».

‘Iceland By Air’ (bildekilde: icelandair)

Alle passasjerene som flyr med Icelandair sine Boeing 737 MAX 8 fremover i den neste måneden kan delta i konkurransen om det perfekte bildet fra fly. Bare bruk taggen #IcelandbyAir og du er med i konkurransen om å bli omtalt i Icelandair sitt magasin og på selskapets  nettside.

Du kan lese mer om å ta bilder fra fly, og om konkurransen HER – #IcelandByAir #MyStopover @Icelandair

Flere saker om Icelandair finner du HER 

‘Iceland By Air’ over Eyjafjörður (bildekilde: icelandair)

Eyjafjörður (bildekilde: icelandair)

Kommentarer