Et opphold på den ikoniske luksusresorten Banyan Tree Phuket er den perfekte avslutningen på en rundreise i Thailand. Dette var kjedens første villaresort og flaggskipet for Banyan Tree`s verdenskjente konsept.

Banyan Tree Phuket (bildekilde: banyantree.com/related.dk)

Hvis du ønsker å pleie kroppen så mye som mulig, har Banyan Tree Phuket nylig lansert et nytt velværekonsept med navnet «Sanctuary Wellbeing». Dersom du bestiller et opphold i en villa i resortens Spa Sanctuary-område, kan du derfor nyte godt av både daglig massasje samt et daglig kveldsritual før sengetid.

Banyan Tree Puket (bildekilde: banyantree.com/related.dk)

Samtidig kan man som gjest hos Santuary Wellbeing velge mellom fire forskjellige typer opphold: «new wellbeing» med fokus på natur- og kulturopplevelser, «balanced fitness» med fokus på fysisk utfoldelse, «mindful awareness» med fokus på yoga, meditasjon og lignende — og til sist «urban detox» med fokus på utrensning av kroppen.

Banyan Tree Phuket (bildekilde: banyantree.com/related.dk)

Dagen gjennom er det en lang rekke aktiviteter å velge mellom — fra morgentur langs stranden, pilates og yoga til thaiboksing, dans og styrketrening.

I løpet av oppholdet kan man i tillegg velge en spesiell «wellness-meny», hvor måltidene for det meste består av grønnsaker og har fokus på nytelse og god smak.

Les mer om spatilbudet ved  Banyan Tre Phuket HER - Les flere saker om Banyan Tree Resorts  HER og HER, om Phuket HER og om Thailand HER

Spa Pool Villa Banyan Tree Phuket (bildekilde: banyantree.com/related.dk)

Kommentarer