Lyngenfjordregionen har den siste tiden blitt nominert til to priser.
Den første var «Best of Europe» fra Top 100 Green Destinations 2018, og forrige uke kom beskjed om at regionen var blant de nominerte til «Best Outdoor Destination» for SOA (Scandinavien Outdoor Award).

Begge prisutdelingene forgikk på ITB i Berlin. Den er verdens største reiselivsmesse og foregikk fra 6. – 10. mars i Berlin. Visit Lyngenfjord stilte på ITB med en felles stand, sammen med andre nordnorske bedrifter (Tromsø Safari, Basecamp Spitsbergen og Hvalsafari Andenes) for å markedsføre regionen.

Ordføreren fra Lyngen var på plass som representant for Nord-Troms Regionråd, og fylkesråd Willy Ørnebakk var også til stede for å følge spent med på prisutdelingen.

Dessverre vant ikke Lyngenfjordregionen noen av nominasjonene. Det ble Portugal som vant «Best of Europe» og det ble Danmark som stakk av med prisen for «Best Outdoor Destination». 

– Ja, det hadde jo vært artig å vinne en av prisene, sier Georg Sichelschmidt, reiselivssjef for Lyngenfjordregionen.

– Men allikevel er vi litt stolte over at vi det hele tatt er nominert til noen av disse prisene. Det viser også at arbeidet som ble gjort i Lyngenfjordregion fra reiselivsbedrifter, kommunen og Visit Lyngenfjord for å videreutvikle et bærekraftig reiseliv ble sett i verden, og det er jo egentlig det aller viktigste for oss.”

Les også: Lyngenfjordregionen finalist til Sustainable Top 100 Destination Award – “Best of Europe” (februar 2019)

Les flere saker om Lyngenfjordregionen HER

Kommentarer