Nå kan du vinne en reise for to med luftballong over Litauen, inkludert flyreise til og fra hovedstaden Vilnius og to overnattinger på hotell. Og selveste prikken over i-en, middagsservering i luftballongen. Det er den Litauiske Stats Turistkontor i Oslo som inviterer til konkurransen.

Se etter ballongbilen og ta et bilde som du laster opp på Instagram #OverLitauen. (Alternativt Facebook; OpplevLitauen om du ikke bruker InstagramJ) (bildekilde: ©Vilnius Tourism & Convention Bureau)

Ta et bilde av noe du forbinder med Litauen og del på Instagram med emneknaggen #OverLitauen. Da er du med i konkurransen. Skulle du oppdage Litauen-bilen som er dekorert med luftballong i svev over gamlebyen i Vilnius, så er jo denne det perfekte motiv.

Tidligere i sommer har denne bilen vært å se på Handelens Dag i Kristiansand, på Månefestivalen i Fredrikstad, og nå senest på Øyafestivalen i Oslo.

Helgen 24.-26. august finner du bilen på Elvefestivalen i Drammen, og 31. august trekkes vinnerne.

Tur med varmluftsballonger over Litauens hovedstad Vilnius (Foto: Lithuanian State Department of Tourism)

Svever som en fugl

Vilnius er en av de få byer i Europa hvor det er tillatt å fly i luftballong. Litauens hovedstad er den største middelalder-gamlebyen i hele Sentral- og Øst-Europa. Under deg ser du sjarmerende arkitektur og frodige grønne parker, mens du svever over himmelen som en fugl. Da kan du puste inn den friske luften, mens du beundrer Litauens skjønnhet under deg.

Les også: Vilnius — en av Europas rimeligste og mest spennende hovedsteder

Den eneste lyden som forstyrrer den drømmeaktige tilstanden, er brenneren som får luftballongen til å stige mot himmelen. Dette er ikke en drøm, les gjerne mer om Villnius og landet Litauen på facebook OpplevLitauen. Byen er alene om denne spektakulære aktiviteten med ballongferd nær over en hovedstad.

De heldige vinnere må pakke kofferten og belage seg på tur i september.

Luftballongtur for to med middag over Litauens hovedstad Vilnius, flyreise og to netter på hotell er premien som trekkes blant konkurransedeltagerne 31. august. (bildekilde: ©Vilnius Tourism & Convention Bureau)

Weekendtur med vennegjengen

Skulle du ikke vinne en av ballongturene til Litauen, er det lett å komme seg dit med et lavprisselskap på flyreise fra Oslo, Ålesund eller Torp Sandefjord. Her kan du få en rimelig og opplevelsesrik weekendtur med venner, kjæresten eller finne på noe for hele familien.

Les også: Vilnius et av Europas mest populære reisemål i 2018

Litauen nås med en kort flytur, og har særlig rimelige priser. Landet har svært mye å by på av både kultur, natur, uteliv, spisesteder. spa, shopping og andre opplevelser. Men akkurat nå har du muligheten til å vinne en flott weekend for to — med reise fra Oslo, ballongmiddag og overnatting inkludert.

Del bildet ditt på Instagram med emneknaggen #OverLitauen. 31. august vet du om du er en av de heldige vinnerne!

Følg Opplev Litauen på Facebook HER – Les mer om Vilnius HER – Les mer om Litauen HER – Les flere saker om Litauen HER 

Dfly.no`s Twitterkonto og Facebooksider finner du HER og HER

Stikliaigaten i Vilnius sin gamleby (Foto: Lithuanian State Department of Tourism)

Kommentarer