Grand Park Kodhipparu, Maldives er navnet på Maldivenes nyeste luksusresort, kun 20 min. fra Malé International Airport. Dette “én-øy-et-resort”-konseptet gir sine gjester alt i ét.

Er du klar til å oppleve paradis?

Maldivenes nyeste øyperle heter Grand Park Kodhipparu, Maldives og ligger idyllisk til i det Indiske Hav, på Nord Male Atoll. Resortet er kun 20 minutters speedbåttur fra Malé International Airport som gjør destinasjonen attraktiv spesielt for familier som raskt kan ta fatt på ferielivet. Men resortet er også ideelt for par, bryllupsreise og wellnessferier.

Grand Park Kodhipparu, Maldives er sin egen, selvstendige øy med et overdådig alt-i-ett-konsept for det kresne publikum. Et paradis på jord.

Yoga og meditasjon (bildekilder: parkhotelgroup.com/usn)

Drømmende og rolig privat fristed

Dette fristende drømmeresortet åpnet for gjester i juni 2017. Når man lander på øya, blir man transportert i buggy direkte til sin private villa hvor det er check-in. Som gjest kan man velge mellom seks forskjellige typer av overdådige vann- eller strandvillaer, som alle har en spektakulær utsikt over det asurblå havet.

Man kan la seg innhylle av lagunens fredfylte atmosfære, med utsikt over den nordlige delen av øya, i en av de 27 Lagoon Water Villaer, hvor man bl.a. har egen solterrasse og direkte adgang til lagunen. Eller man kan være omgitt av det speilblanke havet og korallenes farger i en av de 31 Ocean Pool Villaer, med privat pool, innbygget hengekøye og mye mer.

Derutover tilbyr Grand Park Kodhipparu, Maldives et uforglemmelig ferieopphold i enten;

  • 28 Ocean Water Villaer med undervannsopplevelser, sollounge og privat terrasse.
  • 11 Lagoon Pool Water Villaer med lekkert, lyst interiør, ro og privatliv, egen pool og adgang direkte til lagunen.
  • 18 Beach Pool Villaer, hvor man som gjest, har sin egen strand utenfor døren, frodig grønn natur som nabo samt privat pool med utsikt mot horisonten.

Endelig briljerer resortet med sine fem eksklusive Grand Residence Villaer som innbyr til fritid og avslapning. Disse villaene er unikt innredet med to soveværelser, to utsøkte bad, en lys og innbydende stue, gulv laget av glass som gir innblikk i havets verdens rett under føttene samt et panorama syn utover Det Indiske Hav.

Villaene varierer fra 78 til 210 m2 med plass til familier så vel som forelskede par.

Restauranten FireDOOR (bildekilder: parkhotelgroup.com/usn)

Et paradis av opplevelser

Grand Park Kodhipparu, Maldives er et paradisisk pusterom som byr sine gjester på alt hva hjertet begjærer. Der er det bl.a. utendørs og innendørs lekeplass til familiens minste, hvor det vennlige personalet lærer barna morsomme, nye ting.

Det frodige korallrevet som omgir øya, er perfekt til snorkling, dukkerter og aktiv vannsport.

Resortet er rikt på opplevelser i mosjonens tegn, med mulighet for paraseiling, kajakkroing, jetski, paddle board, og man kan også lære å dykke med sertifiserte instruktører.

Vil man i stedet oppnå meditasjon og ro er daglige yogaleksjoner en gratis fristelse som alltid er inklusiv. Resortets spa og wellness flyter stillferdig utenfor øyas kystlinje, som en oase i verdensklasse. Her kan man la seg oppvarte med spa- og skjønnhetsbehandlinger i terapeutiske rammer.

Det finnes dessuten fitness senter, badstue, avslapningslounger og mye mer.

De gastronomiske matopplevelsene finnes hele tre steder på resortet; The Edge byr på god mat morgen, middag og kveld. FireDOOR er øyas “fine dining”-restaurant, med en moderne meny, europeiske og oversjøiske viner og et fabelaktig showkjøkken hvor det tilberedes retter med ferske råvarer fra havet og utskjæringer i kjøtt. Breeze Poolside Dining & Bar åpner opp til et asiatisk/middelhavsinspirert cuisine og fargerike cocktails til kl. 23.

Alle spisestedene nyter en 360 graders uspolert utsikt til lagunen og havets frie bølger.

Grand Park Kodhipparu, Maldives er svært konkurransedyktige på priser i forhold til andre resorts på Maldivene. Og enda bedre, forskjellen i pris fra høysesong til lavsesong er nesten ubemerket, så man kan besøke øya hele året rundt. Resortets filosofi bygger på enkle, oversiktlige pakketilbud som gir trygghet og ro til å nyte nettopp den ferien som man har lyst til.

Les mer på Grand Park Kodhipparu, Maldives sine nettsider HER - Maldivene sine turistnettsider finner du  HER og HER – Flere saker om Maldivene finner du HER

Grand Park Kodhipparu, Maldives sett fra luften (bildekilder: parkhotelgroup.com/usn)

Kommentarer