Femstjernershotellet Castell Son Claret på Mallorca innviet i mai tre nye bassengsuiter. Det historiske luksushotellet, som også har øyas eneste Michelinrestaurant med to stjerner, ligger i fjellkjeden Serra de Tramuntana – 25 kilometer fra Palma.

Fra det praktfulle hageanlegget rundt Castell Son Claret (Bildekilder: Castell Son Claret/Related.dk)

Planlegger du en sommerferie eller en romantisk utflukt ut over det vanlige, har du nå enda en grunn til å kikke nærmere på det femstjerners boutiquehotellet Castell Son Claret, som holder til i et gammelt, totalrenovert slott midt i den frodige naturen ved foten av fjellkjeden Serra de Tramuntana på Mallorca.

Her ble det i mai 2019 innviet tre nye bassengsuiter på 75 kvadratmeter, hver med eget basseng, privat hage og solterrasse – samt utsikt til fjellene og det idylliske landskapet.

Restaurant Olivera (Bildekilder: Castell Son Claret/Related.dk)

De nye bassengsuitene er beliggende i enden av hotellets hage, så du er garantert fred og ro. Sammen med bassengsuitene har Castell Son Claret også lansert en rekke forskjellige aktiviteter som gjør det mulig å nyte Mallorca uten å forlate villaen.

For eksempel kan man bestille fersk paella for to som serveres i villaen i den tradisjonelle runde gryten – og kan nytes på den private terrassen med et glass kald vin, akkurat som de lokale selv gjør om søndagen.

Hamman Spa - Castell Son Claret - Boutiquehotell - Mallorca, Spania
Fra Castell Son Claret sitt Hammam Spa (Bildekilder: Castell Son Claret/Related.dk)

Castell Son Clarets plassering ved fjellene – men bare 25 km fra Palma sentrum – gjør det til et populært valg blant de som ønsker å kombinere en aktiv ferie med gastronomiske opplevelser og velvære. Hotellet er også hjemsted for øyas eneste restaurant med to stjerner i Michelin-guiden.

Castell Son Claret har også sin egen yogalærer, som arrangerer timer både i hotellets hage og i fjellene — og personalet hjelper også gjerne med å arrangere sykkelturer, golf og andre aktiviteter.

Castell Son Claret tilbyr yoga med egen instruktør (Bildekilder: Castell Son Claret/Related.dk)

Har du bruk for komplett avslapping, kan du unne deg litt pleie i spaavdelingen Bellesa de Claret, hvor behandlingene utføres med produkter som er basert på ingredienser fra hotellets egen hage.

Les flere saker om Castell Son Claret HER og om Mallorca HER

Nettsiden til Castell Son Claret finner du HER

Bassengsuite - Castell Son Claret - boutiquehotell - Mallorca - Spania
Castell Son Claret fikk i 2019 tre nye bassengsuiter (Bildekilder: Castell Son Claret/Related.dk)

Kommentarer