Maltas turistråd har inngått et langsiktig samarbeid med Manchester United. Samarbeidet skal øke bevisstheten om Malta som reisemål blant klubbens fans, blant annet gjennom eksponering på Old Trafford og i Manchester Uniteds medier.

Havnen i Valetta og de tre byene som ligger rundt hovedstaden på Malta (pressebilde: visitmalta.com/related.dk)

Den verdenskjente fotballklubben Manchester United og regjeringen på Malta har inngått et flerårig samarbeid med tanke på å promotere Malta som reisemål for klubbens store fanbase.

Manchester Uniteds hjemmebane Old Trafford (©otoerres)

Manchester United har tette bånd til Malta på grunn av Maltese Supporters Club, som er blant de eldste offisielle fanklubbene til Manchester United. Supporterklubben feiret nylig 60-årsjubileum.

Les mer på klubbens egne nettsider HER

Som en del av samarbeidet vil Maltas turistråd, Visit Malta, og Manchester United sammen inspirere klubbens globale fanbase til å utforske Maltas mange reiseopplevelser – blant annet gjennom spesialtilbud.

St. Josephs Church i Kalkara, like syd for Valetta (pressebilde: visitmalta.com/related.dk)

I tillegg får Visit Malta stor eksponering under lagets hjemmekamper, så vel som på klubbens digitale plattformer og sosiale og trykte medier.

– Manchester United har sterke bånd til Malta, og klubben ønsker hundrevis av maltesiske fans velkommen til Old Trafford hver sesong. Vi er stolte av å være tilknyttet landet og ser frem til å samarbeide med Maltese Tourism Ministry og Malta Tourism Authority for å øke bevisstheten om reisemålets mange kvaliteter blant den internasjonale fanbasen vår, sier Sean Jefferson, direktør for partnerskap i Manchester United.

Nettsidene til Manchester United og Turistrådet på Malta finner du HER og HER

Flere saker om Malta finner du HER og om Manchester United HER

Havnen i den lille fiskerlandsbyen Marsaxlokk som ligger 12 kilometer syd-øst for hovedstaden Valetta (pressebilde: visitmalta.com/related.dk)

Kommentarer