Som eneste charteroperatør flyr Tyrkiareiser fra Haugesund til Antalyakysten i både vår, sommer og høst. – Vi ser allerede nå at interessen er stor, sier Anders Lindström, COO ved Tyrkiareiser.

– Vi er selvfølgelig veldig fornøyde med å kunne fly fra Haugesund og det merker vi at rogalendingene også er, sier Lindström. – Fra salgstallene å dømme ser vi at kundene setter pris på å ikke måtte innom Oslo eller Bergen for å bytte fly. Det gjør Tyrkia mer tilgjengelig som feriemål for alle som bor i området.

Tyrkiareiser flyr fra Haugesund til Antalya fra 3.5. – 2.8, samt 13.9 – 18.10, med mellomlanding i Kristiansand uten flybytte på utreisen, og direkteflyvninger på hjemreisen.

Etter en liten nedgang i kapasiteten for 2015 og 2016 er Tyrkiareiser på vei tilbake til tidligere utvalg av reiser.
– Det er ikke gøy å måtte henvise trofaste kunder til andre selskap, så vi er veldig glade for å kunne sette opp fly både vår-, sommer- og høstsesong.

Charteroperatøren ser en kraftig økning i interessen for Tyrkia som reisemål i 2018 sammenlignet med 2017, og i perioden 1. desember til 15. februar har salget mer en fordoblet seg sammenlignet med samme tidsperiode i fjor. — Det er ingen tvil om at Tyrkia er på vei tilbake som feriefavoritt blant nordmenn, fastslår Lindström.

Også tallene for besøk på nettsiden er lovende og markedsansvarlig Malin Eriksson er fornøyd med utviklingen.

— I tillegg til de gode salgstallene ser vi en stor økning i antall besøkende på nettsidene de siste månedene. Det er mange som enda ikke har bestilt ferien sin og vi har fortsatt reiser å selge, men vi ser definitivt at interessen i søket er der. Reiseoperatørens egne webanalyse viser en økning på mer enn 70 prosent i antall besøk på tyrkiareiser.no de siste månedene.

Tyrkiareiser har flyvninger fra Haugesund, Kristiansand, Bergen og Oslo, og tilbyr hoteller og leiligheter i alle standarder. Les mer HER

Les flere saker om Haugesund lufthavn Karmøy HER

Kommentarer