TanumStrands nye hotelldirektør er full av energi og inspirasjon.
– Jeg elsker utvikling, og 
TanumStrand har virkelig et enormt potensial, sier Marit Bjørnland.

Marit Bjørnland - Direktør - Tanumstrand - Bohuslän - Sverige
Marit Bjørnland (bildekilde: tanumstrand.se)

Det er en leder med lang erfaring fra hotellnæringen som har tatt over på TanumStrand i Grebbestad. Norske Marit Bjørnland har arbeidet i hotell- og reiselivsbransjen i over 20 år i både Sverige og Norge – sist som administrerende direktør for Scandic Brennemoen i Østfold.

– Nå føles det fantastisk å være på plass på TanumStrand. De siste årene har hotellet hatt en positiv utvikling med ny spaavdeling og oppussing av rom og restaurant. Nå skal jeg sammen med det dyktige teamet ta hotellet til nye høyder og utvikle det til å bli et av de aller beste konferanse- og spahotellene i hele Bohuslän, sier Marit Bjørnland.

Ambisjonen er å øke omsetningen og få flere fornøyde gjester – hele året.

– Vi kommer til å satse mye på å bli et konferansehotell i toppklassen, med stort fokus på aktiviteter og opplevelser. Jeg vil at flere skal oppleve hvor vakkert det er her NÅ – om vinteren. Det å spise østers ute på odden og oppleve havet – det er en fantastisk opplevelse under en konferanse, sier Marit.

Bjørnland tror også at hun kommer til å kunne lokke til seg flere norske grupper:

– Det tar under to timer å kjøre fra Oslo. Med riktig konsept tror jeg at mange nordmenn kunne tenke seg å legge konferansen sin hit”.

Et annet viktig satsingsområde er god mat og drikke.

– Det synes jeg selv er en stor del av opplevelsen når jeg bor på hotell, sier Marit.

Det finnes imidlertid en ting som hun mener er viktigere enn alt annet.

– Det er vi som jobber her. At man blir sett som gjest og kan glede seg over førsteklasses service – det er helt avgjørende, avslutter Marit Bjørnland.

FAKTA – Marit Bjørnland:

  • Bor: Sarpsborg.
  • Familie: Mann og to voksne døtre.
  • Interesser: Sport og trening. Jeg er glad i å gå i fjellet og tar gjerne en løpetur. Det finnes fantastiske muligheter i området rundt TanumStrand!

Flere saker om TanumStrand finner du HER

Kommentarer