Kun 20 minutters kjøring fra Athen – i nærheten av området som kalles «Athens Riviera» – finner du restauranten Captain’s House. Her fristes det med middelhavsinspirert gourmetmat i maritime omgivelser.

Utsikt fra Captain`s House (bildekilder: lagonissiresort.gr/related.dk)

Restaurantens kokk er kjent for sine teatralske eksperimenterer med smaker og teksturer. På menyen finner du både middelhavsklassikere og nye smaksnyanser i form av blant annet pastaretter, fisk og skalldyr – for eksempel en vitello tonnato med ål.

På den utendørs terrassen kan du nyte måltidet ditt med utsikt over lagunen og den motsatte kysten og dermed få følelsen av å sitte på et skipsdekk på havet.

Captain’s House er en del av den femstjerners luksusresorten Grand Resort Lagonissi, som ligger på en privat halvøy og har hele 16 private strender hvor hotellets gjester kan slappe av og sole seg i rolige omgivelser med utsikt til det turkisblå Middelhavet.

Grand Resort Lagonissi har 276 værelser og åtte forskjellige kritikerroste restauranter. Hotellet er et av de anerkjente hotellene i Leading Hotels of the World.

Les mer HER og HER – Flere saker om Hellas finner du HER

Captain`s House (bildekilder: lagonissiresort.gr/related.dk)

Kommentarer