På grunn av den pågående Covid-19 krise, kan det se ut som det vil gå litt tid, før vi atter en gang kan komme ut på reise. Men det betyr ikke at vi skal la være med å drømme. Hvorfor ikke bruke ventetiden til å planlegge din neste drømmereise?

Strand - drømmedestinasjon - Syden - Reisedrømmer - Visibility Group
Bruk tiden under coronarestriksjonene til å planlegge din neste reise (illustrasjonsfoto fra unsplash.com)
Planlegging er en del av reisen

Vi er mange som savner kritthvite strender og krystallklart vann, men som må smøre oss med tålmodighet, mens vi drømmer om den neste reisedestinasjon. Og faktisk kan ventetiden brukes til å planlegge den neste drømmereisen. Vi kan nemlig godt ha bruk for å drømme oss vekk til varmere strøk, i løpet av en kald og lang vinter.

Finn derfor reisebøkene frem fra bokhyllen, og gjør klar til planlegging av drømmereisen. Skal det være en magisk togtur på skinnene til den transibirske jernbane? Eller skal det være en sanselig, fargerik tur til Indias flotte kyster? Vil du helst bare bo i en bungalow på en karibisk øy? Mulighetene er mange, og i drømmene behøver vi ikke la oss påvirkes av virus og stengte grenser.

En annen hyggelig aktivitet i vintermørket, er at du finner gamle bilder og dagbøker frem fra tidligere reiser, og går i gang med å lage album. Det er utrolig hyggelig å mimre over reiseopplevelser. Hvorfor ikke invitere dine tidligere reisekamerater over på en mimrekveld. Så kan alle ta bilder, minner og historier med, som dere kan dele med hverandre.

Du kan også velge å bruke ventetiden til å optimere din økonomi, sånn at når verden åpner opp igjen, så er det iallfall ikke en presset økonomi, som stopper deg fra å dra ut i verden.

Få råd til flere reiser

En god måte å optimere sin egen økonomiske situasjon, er hvis man får et fullstendig overblikk over økonomien. Heretter er det en god ide å se på muligheter for å investere noen av pengene. Investeringer er nemlig en måte å gi pengene mulighet til å vokse, uten at man selv behøver å gjøre noe for det. Det eneste du har bruk for, er et startbeløp og internettforbindelse.

Du kan nemlig investere via en online handelsportal, så du behøver ikke gå igjennom en bank eller en børsmegler. Mange velger å starte med en investering i aksjer, men det kan også være spennende hvis du prøver krefter med en nyere form for investering, nemlig Bitcoin. Bitcoin er en digital valuta, mange mener det er det som er fremtidens valuta. Bli klokere på hvordan kjøpe bitcoin, og kom i gang med investeringene dine i dag.

Det kan være en fordel at du bruker litt tid på å lage en investeringsstrategi, hvor du har fokus på å spre investeringene ut på flere områder. Alle investeringer er selvfølgelig forbundet med risiko, men denne blir betydelig mindre, hvis du sprer investeringene ut.

Kommentarer