Boutiquehotellet Castell Son Claret, som ligger ved Tramuntana-fjellene på Mallorca, mottar for tiden flere henvendelser fra norske reisende. Spesielt de som ønsker seg frisk luft og god plass, forteller hotelldirektøren, som spår at privatliv vil bli enda viktigere for luksusreisesegmentet i fremtiden – for eksempel i form av suiter med egen hage og/eller basseng.

Suite - Castell Son Claret - Village - Boutiquehotell - Mallorca, Spania
En av de velutstyrte suitene (Bildekilder: Castell Son Claret/Related.dk)

På naturskjønne Mallorca har lokalbefolkningen lenge gledet seg til å ønske turister velkommen igjen. Dette gjelder også det femstjerners boutiquehotellet Castell Son Claret, som holder til i et gammelt, totalrenovert slott, og hvor en allerede nå ser en økning i bestillinger.

Les også: Ny restaurant tolker Mallorca`s råvarerFlytt hjemmekontoret til Mallorca

Fasade - Castell Son Claret - Village - Boutiquehotell - Mallorca, Spania
Hovedbygget på Castell Son Claret er et gammelt slott som ble bygget på 1800-tallet (Bildekilder: Castell Son Claret/Related.dk)

– De siste ukene har vi fått flere henvendelser og bestillinger fra norske reisende, som selvsagt tiltrekkes av middelhavsklimaet, men som visstnok også setter pris på plassen og muligheten for å være for seg selv her oppe på fjellet. Generelt tror vi at luksusreisende fremover vil etterspørre privatliv og god plass i enda større grad enn før. Vi merker dette blant annet på interessen for våre nyere Garden Suites og Pool Suites, som har henholdsvis sin egen hage og sitt eget basseng rett utenfor de 75 kvm store suitene, forteller hotelldirektør Björn Spaude i Castell Son Claret.

Luksushotellet ligger ved foten av Tramuntana-fjellene på vestsiden av øya, omgitt av frisk fjelluft og natur så langt øyet kan se – men likevel bare 25 km fra sentrum av Palma. 

Privat pool - Castell Son Claret - Village - Boutiquehotell - Mallorca, Spania
Suite /bungalow med egen privat pool, slik trenden er idag (Bildekilder: Castell Son Claret/Related.dk)

For å gjøre reisen så trygg og behagelig for gjestene som mulig tilbyr Castell Son Claret å hente dem ved bagasjebåndet på flyplassen og hjelpe til med å leie bil, som da vil stå klar utenfor hotellet dagen etter – slik at man slipper å stå i kø for å få leiebil på flyplassen. I tillegg er det mulig å få utført en PCR-test på hotellrommet for de som trenger en negativ test for å kunne reise hjem igjen.

Hotellet har dette året (2021) også utvidet sesongen, og i år stenger det ikke for vinteren før 28. november (dette skjer vanligvis 28. oktober).

Aktiv ferie med spa-velvære

Hvis du ønsker å være aktiv på ferien, har hotellet sin egen yogalærer som holder kurs både i hotellhagen og på fjellet – og personalet hjelper også gjerne til med å arrangere sykkelturer, golf og andre aktiviteter. 

Etter en aktiv dag på fjellet eller en hard dag på hjemmekontoret, kan gjestene pleie kropp og sjel på hotellets spa, Bellesa de Claret, der behandlingene foregår med ingredienser fra hotellets egen hage.

Hamman Spa - Castell Son Claret - Boutiquehotell - Mallorca, Spania
Fra Bellesa de Claret som er Castell Son Claret sitt Hammam Spa (Bildekilder: Castell Son Claret/Related.dk)

Faktaboks

Som velkomstgave til gjestene har Castell Son Claret laget to spesielle åpningstilbud:

  • Hvis du bestiller sju netter i 2021, betaler du bare for fem. Tilbudet gjelder alle romkategorier.
  • Hvis du reiser som familie, kan du bestille to Garden, Tower eller Pool Suiter og spare 50 % på den ene.

Nettsiden til Castell Son Claret finner du HER

Les også: Flytt hjemmekontoret til Mallorca – Mallorca: Femstjerners boutiquehotell frister med nye bassengsuiter – Mallorca: Solrikt, aktivt og gastronomisk feriemål for høsten – UNESCO-natur og luksus på Mallorca – Ny luksustrend: Autentisk ferie på Mallorca

Suite - utsikt - Castell Son Claret - Village - Boutiquehotell - Mallorca, Spania
Utsikt fra en av suitene (Bildekilder: Castell Son Claret/Related.dk)

Kommentarer