Passasjerer på Emirates Economy Class kan nå nyte mer plass og privatliv om bord med muligheten for å kjøpe opp til tre, tomme seter ved siden av seg på flyvningen.

Emirates - Economy Class - Boeing 777 - Airbus A 380
Emirates Economy Class-kunder får nå muligheten til å kjøpe tomme seter ved siden av seg (Foto: Emirates Airline)

Disse setene er tilgjengelig for alle Economy Class-kunder som har en gyldig booking. Kunder kan ikke kjøpe tomme seter på forhånd, ettersom disse er avhengig av tilgjengelighet. Tomme seter vil bli tilbudt ved innsjekk på flyplassen, før flyets avgangstid. Kostnaden vil variere mellom 55 og 165 USD, ca. 475 til 1425 NOK avhengig av gjeldende kronekurs, pluss eventuelle aktuelle skatter og avgifter i den aktuelle flysektoren.

Emirates har introdusert dette nye seteproduktet basert på tilbakemeldinger og ønsker fra kunder om mulighet for ekstra privatliv og plass, selv på Economy Class. Dette inkluderer par som ønsker hele raden for seg selv (maks tre seter på samme rad), foreldre som reiser med spedbarn på fanget eller de som rett og slett ønsker mer rom rundt seg mens de reiser nå under den globale pandemien.

I tillegg til disse nye mulighetene for ekstra seter tilbyr Emirates nå også en rekke seteprodukter for kunder, slik at de kan velge sitt favorittsete basert på egne behov:

  • Seter med ekstra rom for bena: nødutgang-seter som gir ekstra plass, men gir ekstra sikkerhetskrav
  • Tvilling-seter: rad med kun to seter, bakerst i Emirates’ Boeing 777, og på øverste dekk av Emirates’ A380 med to-klasser
  • Foretrukne seter: seter i den første seksjonen i kabinen, og på øverste dekk av A380 med to klasser
  • Vanlige seter: Alle andre seter på Economy Class

Disse setene, tilgjengelig via Emirates.com, Emirates kontaktsentre, ved innsjekk, om bord og gjennom reisebyrå-partnere, tilbys gratis eller for en kostnad, avhengig av kundenes Emirates Skywards-medlemskap, billett-type, tid før avgang og andre spesielle behov. Les mer på selskapets nettsider.

Mulighet for ekstra bagasje

Emirates har også introdusert generøse rabatter på ekstra bagasje, som hjelp til de som tar nødvendige reiser.

Disse rabattene ligger på mellom 35 og 60 prosent av normale priser, avhengig av flysektor. Ekstra bagasje må bookes og betales på forhånd, opptil fire timer før flyvningen, via Emirates.com, gjennom kundeservice eller på Emirates salgskontor. Les mer på selskapets nettsider.

Emirates-kunder som gjennomfører flyvninger for essensielle grunner, kan reise med forsikringen om at det siste innen helse- og sikkerhets-tiltak er på plass i hvert eneste ledd av reisen. Flyselskapet har også nylig introdusert kontaktløs teknologi for å gjøre det enklere for kunder som flyr gjennom Dubai flyplass.

Emirates fortsetter å være ledende innen industrien med innovative produkter og tjenester som adresserer reisendes behov gjennom denne perioden med raske endringer. Dette inkluderer initiativer som fleksible booking-reglerflerrisiko forsikringsdekning, hjelpe lojale kunder å beholde sine Skywards-mile og nivå-status, og en forpliktelse til å respektere krav om refusjoner.

Emirates oppdaterer informasjon rundt Covid-19 HER, inkludert krav for innreise, reiserestriksjoner og alle sine initiativer for kundenes velferd.

Flere artikler om Emirates finner du HER

Kommentarer