Micael Eriksson er ny administrerende direktør for resorthotellene Radisson Blu Resort Trysil og Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil. Han overtok etter Pontus Åkesson, som sluttet den 1. november.

Utendørs spa, Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil (bilde: radisson blu)

Etter fire og et halvt år som administrerende direktør for Radisson Blu Resort, Trysil og Radisson Blu Mountain Resort & Residences takket Pontus Åkesson for seg onsdag den 1. november 2017 og overlot stillingen til Micael Eriksson.

Micael Eriksson (foto: radisson blu/rezidor)

Micael har lang og bred erfaring innen hotell-, restaurant- og destinasjonsarbeid. Han har tidligere vært daglig leder for Strömma Fjäll & Aktivitet – Riksgränsen, Hemavan og Tärnaby, Sjönära Möten – Smådalarö Gård, Fågelbro Hus, Krusenberg Herrgård og Sejour AB – Haga Slott, Skokloster Wärdshus samt Säby Säteri. Micael har også vært daglig leder for Visit Värmdö og jobbet som salg- og markedssjef for Strömma.

– Med sin lange erfaring i hotell- og restaurantbransjen vil Micaels kunnskap komme godt til nytte i den videre utviklingen av resorthotellene i Trysil, og vi har høye forventninger, sier Mats Årjes, styreleder for Radisson Blu Resort, Trysil og Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil.

– Som administrerende direktør er formålet, sammen med de øvrige ansatte i resortteamet å sette fokus på gjesteopplevelsen og bidra til at Trysil som destinasjon fortsetter å utvikle seg i positiv retning mot en helårsdestinasjon. Med byggingen av Scandinavian Mountains Airport er jeg overbevist om at Trysil og Sälen kommer til å bli fjelldestinasjoner i verdensklasse, og det blir en spennende utfordring. Fremtidsutsikten for resorthotellene er veldig positive, og det er inspirerende at jeg har blitt valgt til å delta i dette arbeidet, sier Micael Eriksson påtroppende administrerende direktør.

Hotellsjef x 2

I forbindelse med rekruttering av ny administrerende direktør for resorthotellene i Trysil tar Jonas Grape, som har vært hotellsjef for Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil også over ansvaret som hotellsjef for Radisson Blu Resort Trysil.

Jonas Grape (Foto: Ola Mattson Skistar)

Jonas var med på etableringen av Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil i 2011 og har en solid hotellbakgrunn fra både Sveits, USA, England og Irland i stillinger som resepsjonssjef, revenue manager og hotellsjef. Jonas tok sin utdanning i England og har en BSc (Hons) i Hotel & Restaurant Management fra Oxford Brookes University.

– Det føles utrolig trygt med Jonas ved roret. Han er svært kompetent og har driftet Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil på en imponerende måte. I løpet av de siste fem årene har vi hatt en fantastisk utvikling med en omsetningsøkning på 60%. Vi har stor tillit til at Micael og Jonas vil utfylle hverandre godt, og sammen med sitt team skape de beste forutsetninger for å lykkes i fremtiden, sier Årjes.

Les flere saker om Trysil HER og HER

Les også: Første spadetak for fremtidens Scandinavian Mountains Airport - Radisson Blu hotellene gir gjestene Trysils beste service - Sykkelmekkaet i Trysil vokser i rekordfart - Britene velger Trysil fremfor Alpene - Bo som en konge og dronning hos Radisson Blu Resort i Trysil - Trysil får to Radisson Blu Resort-hotell - Ja i EU- kommisjonen, 250 milloner SEK tildeles Scandinavian Mountains Airport

Park Inn Trysil Mountain Resort er av Trip Advisor kåret til Norges beste familiehotell. (Foto: Ola Matsson)

Kommentarer