Delstaten Idaho i USA frister med både egenprodusert øl og vin, samt verdens største beagle !

Dog Bark Park Inn tilbyr Bed & Breakfast (Pressebilde: Idaho Tourism)

Enten du foretrekker øl eller vin, kan du jo overveie å ta turen innom delstaten Idaho i det nordvestlige USA på din neste amerikanske roadtrip. Her skjuler det seg nemlig mer enn 70 mikrobryggerier, noe som har gjort delstaten kjent blant ølentusiaster.

Les også: Mikrobryggerienes måned i Idaho

Hovedstaden Boise har den største konsentrasjonen av bryggerier i hele delstaten, men også Sandpoint, Wallace og McCall skjuler unike ølopplevelser — som kan kombineres med utendørsopplevelser og -eventyr.

Les mer om ølopplevelser i Idaho HER

Idaho er også i gang med å etablere seg som en spennende vinregion i USA, og delstaten kan skryte av ikke mindre enn 50 vinprodusenter.

Les mer om vinregionen Idaho HER

En god introduksjon til Idahos viner får du langs veien Sunnyslope Wine Trail i byen Caldwell, hvor du kan oppleve alt fra prisbelønte viner til intime vinsmakinger og matarrangementer hos de i alt 15 vingårdene og -produsentene som er en del av ruten.

Les mer om Sunnyslope Wine Trail HER

Hvis du ønsker å prøve et overnattingssted utover det vanlige, finner du fire timers kjøring nord for Boise det atypiske overnattingsstedet Dog Bark Park Inn, et lite bed and breakfast bygget som en enorm beagle. Visstnok er det verdens største.

Les mer om Dog Bark Park Inn HER og om Idaho HER

Les også: Månelandskap av forsteinet lava i IdahoNy gratis guide til det nordvestlige USA

Kommentarer