Folk over hele verden blir stadig mer opptatt av miljø og bærekraft. Derfor har Hotels.com™ samlet et utvalg hoteller som alle gjør sitt for å redusere klimabelastningen.

One Aldwych, London

Opplev storbyen London og alt den har å by på denne høsten! Bo sentralt på hotellet One Aldwych, som omfavner bærekraftig turisme gjennom omfattende returordninger for avfall, miljøvennlig belysning, vannbesparende toaletter, og hotellartikler pakket i biologisk nedbrytbar emballasje — uten at det går ut over kvaliteten.

Rom på One Aldwych koster fra 5316 kr per rom per natt.* Gå til Hotels.com for mer informasjon og bestilling.

Tree Hotel, Sverige

Ta en pause fra hverdagens mas og kjas, pust inn frisk luft og nyt naturens flotte høstfarger på Tree Hotel i Nord-Sverige. Hotellets tretopphytter ligger idyllisk plassert midt i den svenske villmarken og blir varmet opp ved bruk av miljøvennlig vannkraft. I tillegg blir alt vann resirkulert.

Rom på Tree Hotel koster fra 4362 kr per rom per natt.* Gå til Hotels.com for mer informasjon og bestilling.

Whitepod, Sveits

Det miljøvennlige hotellet Whitepod i Sveits er det perfekte stedet å tilbringe høst- eller vinterferien. Hotellet forsynes av miljøvennlig energi, serverer lokale råvarer, resirkulerer alt avfallet og har begrenset biltransport. Her ligger alt til rette for at gjestene skal få en avslappende og helt unik naturopplevelse.

Rom på Whitepod koster fra 2628 kr per rom per natt.* Gå til Hotels.com for mer informasjon og bestilling.

Flere relaterte saker finner du HER

Kommentarer