En undersøkelse fra Hotels.com viser at norske millennials drømmer om sommerflørten.

  • Søken etter kjærligheten: 13 prosent av norske millennials innrømmer at hovedgrunnen til at de reiser er å finne “den rette”
  • Kvalitetstid: Unge norske foreldre foretrekker å heller dra på tur med partneren enn barna
  • Den internasjonale jakten på kjærligheten: Toppen av norske reisendes ønskeliste: Amerika, Australia og Japan

En fersk undersøkelse fra Hotels.com™ avslører at millennialsgenerasjonen reiser for å fostre sine kjærlighetsforhold og for å finne den store kjærligheten.

Millennials på tur avslører akkurat hva unge voksne prioriterer når de reiser. Den beviser at kjærligheten befinner seg helt ved hjertet til unge voksnes reisevaner. Nesten halvparten (45%) av nordmenn oppgir at de heller vil reise med sin bedre halvdel enn noen andre, og en sjettedel (13%) oppgir at deres eneste grunn til å reise ut av landet er for å finne “den rette”.

Undersøkelsen avdekte også at unge voksne nordmenn legger inn innsatsen for å fostre sine kjærlige forhold og foretrekker å reise med sin partner (47%), fremfor å reise med barna (25%).

Dette betyr ikke nødvendigvis at foreldre ikke ønsker å reise på ferie med sine barn, men det indikerer at de ser verdien i å tilbringe kvalitetstid med sin bedre halvdel. Noe som kan være vanskelig i en travel hverdag.

Så, hvor er det nordmenn drar for å finne/pleie kjærligheten? For de fleste unge voksne nordmenn har den perfekte destinasjonen en rik matkultur (48%), et varmt klima (43%), og eventyrlige aktiviteter (43%).

Dette er med å forklare hvorfor Amerika (28%), Australia (24%), og Japan (24%) er stedene flest nordmenn ønsker å dra til. Alle de tre landene fyller de unge voksnes appetitt for vakre landskap, varmt vær, og de har alle et bredt spekter av aktiviteter.

Simon Matthews fra Hotels.com® kommenterer:

– Den nyeste undersøkelsen i serien Millennials på tur har vist oss at nordmenn pleier sine parforhold ved å prioritere sin partner når de skal ut og reise. Populariteten i det å reise med sin partner viser oss også verdien de legger i kvalitetstid for å tilføre det som trengs i et sunt forhold. Det er også beundringsverdig å se at over en tiendedel innrømmer at deres hovedgrunn for å reise ut av landet er jakten på den store kjærligheten – en eventyrlig avslutning på den første årlige utgaven av Millennials på tur.”

Flere relaterte saker finner du HERHERHER og HER

Les også: Millenials velger selvutvikling før selfieEn av tre i “millieniumsgenerasjonen” sliter med feriesøkene – Unngå “Net Lag” – Hotels.com med eksklusive tilbud til millennials som vil stikke fra det hele i jula – Millennials on the Move: Slik liker folk i Norden å reise 

Kommentarer