Norwegian har onsdag innstilt rundt 20 avganger til og fra norske flyplasser. Årsaken er det midlertidige forbudet mot å bruke flytypen Boeing 737 MAX i Europa.

Norwegian rammes hardt av forbudet mot å bruke Boeing 737 MAX. Selskapet må innstille flyvninger, flyflåten må omdisponeres, flyavganger slås sammen og passasjerer bookes om til andre avganger.

Idag – onsdag 13. mars, er rundt 20 avganger til og fra norske flyplasser innstilt. I tillegg kommer innstillinger på ruter som går utenfor Norge.

Hos Norwegian har de jobbet på spreng i hele natt til for å finne løsninger for de passasjerer som berøres av endringer i flyprogrammet.

– Status onsdag morgen er at de aller fleste har blitt ivaretatt og vi jobber nå med å gi gode alternativer til noen hundre resterende passasjerer som skal reise til og fra norske flyplasser, skriver selskapet i en pressemelding.

Norwegian ber passasjerer som skal reise om å forholde seg som normalt. De som berøres av endringene vil bli kontaktet via SMS. Selskapet vil også slå sammen flere flyvninger, noe som betyr at de aller fleste berørte vil få ny avgangstid samme dag.

Detaljer om den enkelte flyvning kan sjekkes via «Er flyet i rute» funksjonenNorwegians nettsider.

Kunder som likevel trenger å kontakte selskapet kan gjøre det via chat, sosiale medier eller telefon: +47 21 49 00 15.

Norwegians «Er flyet i rute» funksjon finnes i Norge HER, i Danmark HER, i Sverige HER, i Finland HER i Storbritannia HER, i Spania HER og i USA HER

Kommentarer