Torsdag 29. januar går Møte- og Eventbørsen av stabelen på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo, med kjente størrelser, som Julius Solaris, Bente Bratland Holm og Dag Vidar Hanstad på laget.

Ingunn Hofseth (hsmai.no)

Ingunn Hofseth (hsmai.no)

– Vi ønsker å bygge oss opp som hotell- og reiselivsnæringens viktigste møteplass for markedskommunikasjon, der events kommer mer i fokus, forteller HSMAIs administrerende direktør Ingunn Hofseth.

I den forbindelse vil HSMAI i neste uke presentere et slagkraftig Advisory Board for denne eventsatsningen. Hele 20 personer, fra kommunikasjonsbransjen, reklamebyråer, eventbyråer, hoteller og flyselskap, har takket ja til å jobbe sammen med HSMAI for å nå målsettingene.

HSMAI har som mål at Møte- og Eventbørsen skal bli landets samlende og viktigste arena for evententusiaster, samt kjøpere og tilbydere av kurs- og konferansetjenester, både for næringslivet og for byråer. I høst arrangerte HSMAI EventPrisene, og vil gjenta suksessen høsten 2015.

 

Rune Bjerke (hsmai.no)Juryleder for HSMAI EventPrisene i fjor var Rune Bjerke, førsteamanuensis og faglig leder for eventutdanningen på Markedshøyskolen i Oslo. Han vil også være juryleder for HSMAI EventPrisene til høsten.

– For oss er det en målsetting å bidra til en profesjonalisering av eventbransjen, sier Rune Bjerke.

Oslo satser på events

Bente Holm (hsmai.no)

Bente Holm (hsmai.no)

Oslos reiselivsdirektør Bente Holm kommer til å redegjøre for sine visjonære planer for hovedstaden.

Holm og VisitOSLO mener det events og arrangementer må tillegges langt større oppmerksomhet, for å skape lønnsomhet i reiselivet i Oslo, og inviterer dem som vil med på reisen.

 

Dag Vidar Hanstad (HSMAI..no)

Dag Vidar Hanstad (HSMAI..no)

Førsteamanuensis og tidligere journalist Dag Vidar Hanstad ved Seksjon for kultur og samfunn ved Norges Idrettshøgskole, er aktuell med boken “Arrangementledelse”, og tar for seg hele arrangementssyklusen, fra initiativ og planlegging via gjennomføring og evaluering.

Det blir også åpen markedsplass, og kundemøter etter speed-dating-prinsippet.

Møteplass

Julius Solaris (hsmai.no)

Julius Solaris (hsmai.no)

Her møtes kjøpere og leverandører av tradisjonelle reiselivstjenester, som nå også omfatter eventbransjen. Vi gleder oss også stort til å møte Julius Solaris, som regnes som internasjonal guru på trender innen events.

Dagen avsluttes med reiselivsnæringens oscarsutdeling – HSMAI-prisene, der kåringen av Årets Reiselivsmarkedsfører, og vinnerne innen en rekke markedsførings-kategorier kåres, med kjente artister, konferansier, treretters middag og mingling.

Les mer om Møte- og Eventbørsen HER

 

 

Kommentarer