Søndag kveld delte Instagram sin egen offisielle Instagram konto ett bilde av Atlanterhavsveien med sine 365 million følgere. Før det hadde gått 24 timer hadde bildet allerede fått mer enn en million liker-klikk og nesten 10.000 kommentarer.

Atlanterhavsveien - Veganlegg - Møre og Romsdal
Atlanterhavsveien er et 8.3 km langt stykke av en nasjonal turistvei på Nordmøre i Møre og Romsdal. Anlegget ble åpnet i 1989 og består blant annet av åtte broer på til sammen 891 meter. Den går også over en hel del holmer og skjær. (Foto: Harald Christian Eike)

Det var Instagram-bruker @skeye_photo som delte et bilde av den fotogene Atlanterhavsveien på sin egen kanal i januar. Bak pseudonymet står tysk fotograf Daniel, som selv har mer enn 50.000 følgere. Bildet har blitt delt videre av flere store Instagram profiler, og nå har bildet nådd enda større dimensjoner. 

Skjermbilde Atlanterhavsveien - Instagram - 2020
Skjermbilde Atlanterhavsveien (Instagram)

Les flere saker om Instagram HER

Linn Totland - Leder - Forbrukermarkedsføring - Fjord Norge AS.
Linn Totland (Foto: Fjord Norway)

– Dette er jo god markedsføring for regionen vår. Vi vet at Vestlandet byr på mange insta-vennlige steder, men at @Instagram med så mange engasjerte følgere deler et bilde av Vestlandet, gir en enorm rekkevidde. I en tid som dette er det så klart ekstra gledelig med “earned media”. Vi håper at det bidrar til at internasjonale gjester ser på Vestlandet så snart det er mulig å reise igjen, sier Linn Totland som er leder for forbrukermarkedsføring hos Fjord Norge AS.

Linker:

  • Instagram HER
  • Fjord Norway på Instagram HER
  • skeye_photo på instagram HER

Les mer om Atlanterhavsveien HER, HER, HER og HER (eksterne lenker)

Flere saker om Fjord Norway finner du HER

Kommentarer