Widerøe har inngått samarbeid med Monobank og tilbyr sine kunder Widerøe-kortet. Kredittkortet gir brukerne muligheten til å opptjene SAS EuroBonus Ekstrapoeng på alle sine flybestillinger, anbudsruter inklusive, i tillegg til ved annen bruk. Widerøe-kortet inkluderer en app som hjelper brukerne å holde god kontroll, samt tilgang til Tryg Legehjelp.

Det nye Widerøekortet (bildekilder: widerøe/monobank)

Siden september har Monobank og Widerøe gjennomført en førlansering blant Widerøes mer enn 3000 ansatte. Widerøeansatte har kunnet anskaffe seg det nye kredittkortet og ta dette i bruk. Erfaringer blant de ansatte og deres tilbakemeldinger har gitt Monobank muligheten til å tilpasse og spisse produktet som nå er tilgjengelig på markedet.

Christian Skaug, Kommersiell direktør i Widerøe (bildekilder: finnair/widerøe)

Widerøe-kortet gir opptil 45 dagers betalingsutsettelse og muligheten til gebyrfrie uttak i utlandet. Den brukervennlige appen som følger med gir deg muligheten til å legge til kvitteringer, tags og notater som gjør det enklere å holde god kontroll og oversikt over forbruket. Appens søkemotor lar deg enkelt finne tilbake til dine transaksjoner, blant annet ved å gi deg muligheten til å søke på teksten i kvitteringene dine. Dette er optimalt for reiseregninger eller garanti-saker.

Kredittkortet i samarbeid med Monobank gir brukerne gratis tilgang til Tryg Legehjelp. Dette betyr tilgang til erfarne norske leger og sykepleiere, døgnet rundt og uansett hvor i verden du måtte være. Widerøe-kortet inkluderer også reiseforsikring. Forsikringen gjelder når minimum halvparten av reisen er belastet kredittkortet.

– Med Widerøe-kortet ønsker vi å tilby brukerne et trygt og oversiktlig kredittkort. Den mest komplette reisepartneren. I tillegg til det fysiske kortet får brukeren også et digitalt kredittkort med engangs sikkerhetskoder tilpasset sikker netthandel, sier banksjef Bent Gjendem i Monobank.

– Vi er meget tilfreds over endelig å kunne tilby våre kunder muligheten til å opptjene SAS EuroBonus Ekstrapoeng på alle våre ruter. Ved å betale flyreisen med Widerøe-kortet vil våre passasjerer nå kunne opptjene poeng, også på anbudsrutene, forteller kommersiell direktør i Widerøe Christian Skaug.

Opptjening av SAS EuroBonus Ekstrapoeng

  • 10 poeng per 100 kr på alle kjøp i Norge og på nett
  • 15 poeng per 100 kr på alle kjøp i utlandet
  • 20 poeng per 100 kr på flybilletter kjøpt hos Widerøe

Les også: Slik blir det nye Widerøe-kredittkortet (oktober 2018) – Flere saker om Widerøe finner du HER

Kommentarer