– Denne sommeren har vært helt fantastisk, og det fine været påvirker selvsagt også nordmenns reiselyst. Det er gode nyheter for de som har litt ferie til overs og som har lyst til å komme seg litt bort. Akkurat nå kan du få reiser til svært lave priser, forteller informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Nå kan du få rimelige reiser til for eksempel vakre Chania på Kreta. (bildekilde: ving.no)

At prisene på reiser faller når skoleferien er over er en velkjent sak, men i år er prisene kanskje enda lavere enn vanlig. Forklaringen ligger i den varme sommeren og at reiseselskapenes priser er dynamiske og dermed påvirkes av etterspørselen.

Siri Røhr-Staff (bildekilde: ving.no)

— Sommerreisene ble solgt mange måneder før sommerferien, så det aller meste i juni og juli har vært, og er, utsolgt. Så langt i skoleferien er belegget på flyene rekordhøye 99,8%. Alternativene for de som vil reise i august og september mange, og du kan enkelt få en reise til rundt 1800 kroner per person for en uke. Vi har rimelige reiser til både Hellas, Tyrkia, Bulgaria og Kanariøyene nå. Spesielt de som har barn under skolealder kan få virkelig gode priser på bra familiehotell etter skolen starter igjen, avslutter Vings informasjonssjef.

Flere saker om Ving finner du HER

Nå kan du få rimelige reiser til for eksempel den pittoreske greske øya Thassos. (bildekilde: ving.no)

Kommentarer