Hertz er 100 år og feirer med blant annet en spesialutgave av Corvette med 650 hk. Denne og flere ikonbiler kan nå leies hos Hertz til overkommerlige priser. Så neste gang du skal til USA, benytt anledningen til å realisere chevy-drømmen.

Chevrolet Corvette Z06 (bilde: hertz.no)

Opplevelse for livet

Jubileumsutgaven Corvette Z06 har en 6,2 liter V-8’s motor med 650 hk. Den er legendarisk gul med sorte striper. Alt av interiør fra seter til teknologi er av høyeste kvalitet med lydanlegg og infotainment-systemer som imponerer selv den mest kresne sjåfør.

– Mange Nordmenn ønsker å bruke litt ekstra på leiebilen når de er på ferie eller forretningsreise. De ikonbilene vi nå har for utleie, og ikke minst den nye Chevrolet Corvette Z06 vil garantert gi deg en opplevelse for livet, sier Hallvard Nerbøvik, Salgs- og Markedsdirektør for Hertz Bilutleie i Norge.

Utvalgte land

Andre ikonbiler er tilgjengelig i Frankrike, Italia, Spania, Nederland, England og USA gjennom www.hertzsupercars.com. Her kan du leie blant annet McLaren MP4-12C, Lamborghini LP 560 Spyder, Ferrari 458 Italia Spider Scaglietti og Jaguar X-KR. Men også i det øvrige globale Hertz-nettverket kan man leie spesielle biler gjennom Hertz Prestige Collection og Adrenaline Collection som får hjertet til å slå litt ekstra

– Nordmenn reiser stadig mer utenlands og USA, UK, Frankrike, Italia, Nederland og Spania er meget populære feriemål. Så man finner definitivt nordmenn bak rattet i disse heftige bilene. Vi har også godbiter for de som skal reise til andre land, sier Hallvard Nerbøvik i Hertz Norge.

Flere saker om Hertz finner du HER

Kommentarer