Nå har det blitt lettere å sammenligne og bestille charterreiser for familier. Som det første reisebyrået i Skandinavia har Ticket Feriereiser lansert en funksjon på nettet hvor familier kan søke familiepriser fra ulike charteroperatører på samme sted.

Ellen Wolff Andresen (ticket)

Ellen Wolff Andresen (ticket)

Nå kan familier med barn sammenligne ulike charterarrangørers priser og reiser på nett, både på data eller på mobilen. Ticket Feriereiser er det første reisebyrået som tilbyr familier denne funksjonen som gjør at man ikke lenger trenger å surfe rundt på forskjellige nettsider.

– Mange barnefamilier har etterspurt en tjeneste hvor de kan sammenligne ulike charterarrangørers familiepriser uten å måtte surfe rundt på ulike nettsider. At de også kan filtrere søket på faktorer som for eksempel nære stranden, all Inclusive, privat basseng eller badeland gjør det enklere å finne den rette charterreisen på nett, sier Ellen Wolff Andresen, som er markedssjef i Ticket Feriereiser.

Foreløpig er det reiser med Ving, Star Tour og Tickets egne pakkereiser du kan søke mellom. Flere reisearrangører inkluderes gradvis. Det er også foreløpig mulig å få opp priser for inntil 2 voksne og 2 barn, men så snart teknologien er på plass skal også flere familier få benytte seg av tjenesten.

Jesper Lindqvist, ansvarlig for partnerskapet på Ving i Sverige, mener at det er et stort steg for reisebransjen at Ticket nå som det første reisebyrået i Skandinavia lanserer chartersøk for familier.

– Chartersøket for familier er en etterlengtet nyhet for både reisebransjen, kundene og Ticket Feriereiser som nå tar en posisjon som familien førstevalg ved sammenligning av charterreiser. Ett pluss er også at selv kundene på ticket.no får support av reiseselgerne om de behøver hjelp, sier Jesper Lindqvist.

Kommentarer