Nordic Choice Club har inngått samarbeid med reiselivsgiganten TUI. Nordic Choice Club-medlemmer kan nå tjene og bruke bonuspoeng på charterreiser med Star Tour og Fritidsresor.

Torgeir Silseth (choice.no)

Torgeir Silseth (choice.no)

– Nå kan du tjene poeng mens du bor på hotell i Norden, for eksempel i forbindelse med jobb, og bruke poengene til å ta med familien eller din kjære på ferie til varmere strøk. Vi tror dette vil bli til stor glede våre 1 200 000 medlemmer, og ser på samarbeidet som en viktig styrking av medlemskapstilbudet i Nordic Choice Club, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

I tillegg til å kunne bruke opptjente poeng på sydentur, vil Nordic Choice Club-medlemmer få sesongbaserte spesialtilbud og rabatter på reiser med TUIs charterselskaper i Skandinavia. TUIs reisende vil få gode tilbud fra Nordic Choice Hotels i forbindelse overnattingsbehov på flyplasshoteller ved avreise og ankomst på charterreiser i Skandinavia, samt spesialtilbud og rabatter på hotellovernattinger på Nordic Choice Hotels i Norden og Baltikum.

– Vi ser et enormt potensiale med Nordic Choice Hotels som partner. Å drive salg gjennom lojalitetsbyggende aktiviteter er et vinn-vinn-konsept, for oss, for Nordic Choice Hotels og for kunden, sier Bassam El Mattar, Distribution & Online Director i TUI Nordic.

Opptjening av poeng i Nordic Choice Club ved kjøp hos TUI starter 8.mars 2016, og uttak er tilgjengelig fra 1. april 2016.

– Vi gleder oss til et fruktbart samarbeid og jobber kontinuerlig med å sikrestille kvaliteten og tilbudet for medlemmene i Nordic Choice Club. Dette er et viktig ledd i det arbeidet, avslutter Silseth.

Kommentarer