Apollo Sports lanseres med et bredt tilbud av treningsaktiviteter i Norge. Salget av treningsreiser er nærmest blitt fordoblet de siste tre årene og nå lanserer Apollo sitt treningsreisekonsept på hjemmebane.

Apollo Sports - Treningsreiser - Norge
Tidlig krøkes må den som …. (bilde: apollo)

Til tross for midlertidig reisestopp er det høy puls hos Apollo. I midten av mai lanserte reisearrangøren sine første nordiske ferieopplevelser, deriblant Mondo Family-hotellet Riviera Strand og et fullspekket treningstilbud i Sverige.

Les også: Apollo lanserer ferieopplevelser i Norden! (mai 2020)

Nå står Norge for tur, da Apollo Sports flytter ut til flere steder i landet.

Beatriz Rivera (Apollo)

– Det føles fantastisk endelig å kunne tilby Apollo Sports i Norge, og timingen kunne faktisk ikke ha vært bedre. Nordmenn gleder seg til å være aktive igjen, lære seg nye ting og oppleve mer – og det skal vi tilrettelegge for, sier Beatriz Rivera, presseansvarlig for Apollo i Norge.

Noe for enhver smak

I førsteomgang er det treningstimer og kurs som lanseres, innenfor et bredt spekter av grener. På programmet står blant annet både terreng-, og stisykling, løpetrening, trailrun, windsurfing, fitness og elghufs.

Apollo Sports - Treningsreiser - Norge
Slyngetrening ute i skogen (bilde: apollo)

Kursene og timene vil holdes av både profesjonelle utøvere og Apollos egne instruktører, og programmet vil kontinuerlig oppdateres med flere treningsformer, lokasjoner og varighet.

– Nå lanserer vi først times-, og halvdagsøkter, men på sikt vil det komme heldagsaktiviteter og helgeturer. Dette er en langsiktig strategi som skal vare langt ut over sommeren – Apollo Sports har kommet til Norge for å bli, fastslår Rivera.

Over hele Norge

Distriktene har alltid vært viktig for Apollo, derfor har ett viktig fokusområde vært å kunne tilby aktiviteter flere steder i landet. Gjennom sommeren vil man derfor ikke bare kunne bli kjent med Apollo Sports i Oslo, men også blant annet Kristiansand, Drøbak, Sandefjord og Rygge.

– Det snakkes mye om å utforske eget land i sommer, men faktumet er at det slettes ikke er alle som har verken råd eller mulighet til å begi seg ut på store Norges-eventyr nå. Vårt mål er derfor på sikt å kunne være tilstede på enda flere steder, og slik kunne bidra til å fylle sommerferien med morsomme opplevelser for både store og små, sier Rivera.

Les mer om Apollo Sports i Norge HER (ekstern lenke)

Flere saker om Apollo finner du HER

Apollo Sports - Treningsreiser - Norge
På sykkeltur ute i naturen (bilde: apollo)

Kommentarer