Norwegian Cruise Line (NCL) har lansert utvalgte cruise for 2020 og 2021 for 12 av sine 17 skip.

Norwegian Encore vil senhøstes 2019 seile sine første cruises ut fra Miami (bildekilde: NCL)

Cruisene omfatter Norwegian Encores debut i Seattle, der den vil dra ut på sju-dagers cruise til Alaska, sammen med søsterskipet Norwegian Bliss, i tillegg til Norwegian Joys første ankomst i New York.

I tillegg vil Norwegian Spirit, som vil gjennomgå en omfattende oppgradering til flere millioner dollar i starten av 2020, gjennomføre flere cruise som inkluderer besøk i mange havner, fra Tokyo i Japan og Hong Kong i Kina.

Norwegian Jewel vil gjennomføre cruise i Fransk Polynesia, Hawaii og det sørlige Stillehavet våren 2020 og våren 2021.

– Vi er svært glade for å kunne tilby svært attraktive cruise i hele flåten, sa Kevin Bubolz Managing Director Europe i NCL.

Norwegian Encore vil høsten 2019 bli levert fra Meyer Werft i Papenburg, Tyskland (bildekilde: NCL)

– Med disse attraktive cruisene samt lanseringen av våre nyeste skip, Norwegian Joy og Norwegian Encore og oppgraderingen av våre mid-size fartøyene er vi sikre på at passasjerene fortsatt vil glede seg over hvert minutt av cruiset når de reiser med oss.»

Disse cruisene ble lansert:

Alaska: Norwegian Bliss, Norwegian Joy og Norwegian Encore

Norwegian Bliss, som ble sjøsatt i 2018, vil i år og neste år få selskap i Seattle av Norwegian Joy, og i 2021 av Norwegian Encore, som snart skal lanseres.

Både Norwegian Bliss og Norwegian Encore vil tilby en rekke sju-dagers cruise.

Norwegian Bliss vil reise til Juneau, Ketchikan og Icy Strait Point i Alaska og til Victoria i British Columbia fra 24. april 2021.

Første besøk i Icy Strait Point blir 12. mai 2021. Norwegian Encore vil starte sesongen i Alaska 2. mai 2021, og seile til Junea, Skagway og Ketchikan i Alaska og Victoria i British Columbia. Alle Norwegian Encores turer i Alaska vil inkludere Glacier Bay.

Norwegian Joy vil seile til Alaska og besøke Juneau, Ketchikan og Icy Strait Point, og til Victoria i British Columbia fra april 2020 til oktober 2020.

Fra 10. mai 2021 vil Norwegian Jewel returnere til Vancouver i British Columbia og Seward i Alaska for å gjennomføre de spesielt populære sju-dagers cruisene Glacier Bay Northbound og Inside Passage. 

Karibia: Norwegian Breakaway

Fra 13. april 2021 vil Norwegian Breakaway gjennomføre cruise med en blanding av fem-, sju- og nidagers cruise i Øst-, Vest- og Sør-Karibia fra Miami.

Turene i Øst-Karibia omfatter stopp i Puerto Plata i Den dominikanske republikk, St. Thomas i De amerikanske Jomfruøyene og NCLs egen øy, Great Stirrup Cay i Bahamas.

Cruisene i Vest-Karibia inkluderer besøk på Roatán-øya i Honduras, Costa Maya og Cozumel i Mexico og NCLs unike resort-destinasjon i Belize: Harvest Caye.

Norwegian Breakaways cruise til Sør-Karibia går til Oranjestad i Aruba, Willemstad i Curaçao, Kralendijk i Bonaire og Puerto Plata i Den dominikanske republikk.

Bermuda, Canada og New England: Norwegian Joy, Norwegian Gem og Norwegian Breakaway

Fra 14. april 2021 vil Norwegian Joy ha New York City som hjemmehavn for første gang og gjennomføre cruise til Bermuda samt Canada og New England.

I sju-dagers cruisene til Bermuda har gjestene tre hele dager til å oppleve øya, mens fem-dagers cruisene til Canada og New England omfatter besøk i Portland i Maine og Halifax i Nova Scotia.

Fra 18. april 2021 vil Norwegian Gem gjennomføre en blanding av sju-dagers cruise til Bermuda fra Boston, og sju-dagers cruise til Canada og New England fra Boston og Quebec City i Canada. Besøkene omfatter Bar Harbor og Portland i Maine, Halifax og Sydney i Nova Scotia, Saguenay i Quebec og Charlottetown i Prince Edward Island.

Etter cruisene i Karibia fra Miami 24. august 2021 vil Norwegian Breakaway gjennomføre sju-dagers cruise til Canada og New England fra New York som inkluderer stopp i Bar Harbor og Portland i Maine, Halifax i Nova Scotia og Saint John i New Brunswick. 

Europa: Norwegian Epic, Norwegian Dawn, Norwegian Getaway og Norwegian Escape

Den 25. april 2021 returnerer Norwegian Epic til Europa for å gjennomføre de populære sju-dagers cruisene fra Barcelona og Roma (Civitavecchia) med stopp i Napoli og Firenze/Pisa (Livorno), Cannes og Palma de Mallorca.

Fra 2. mai 2021 vil Norwegian Dawn igjen gå til de greske øyer fra Venezia på en sju-dagers tur som omfatter besøk i Kotor i Montenegro, Dubrovnik og Corfu, Santorini, Mykonos og Argostoli.

Fra 29. april 2021 vil Norwegian Getaway tilby 10- og 11-dagers cruise til de greske øyer og Italia fra Roma (Civitavecchia) med stopp i Kotor i Montenegro, Dubrovnik, Corfu, Santorini, Mykonos og Athen (Pireus) og Napoli og Firenze/Pisa (Livorno).

Norwegian Escape returnerer til Europa 28. mai 2021, og vil tilby ni-dagers cruise til Baltikum fra København med stopp i Warnemünde i Tyskland, Tallinn, Helsingfors, Stockholm (Nynäshamn) og en overnatting i St. Petersburg. 

Asia og det sørlige Stillehavet: Norwegian Spirit og Norwegian Jewel

Fra 9. mai 2020 vil Norwegian Spirit gjennomføre flere cruise med besøk i mange havner fra Tokyo og Hongkong. Disse 11- til 15-dagers cruisene vil omfatte viktige reisemål som Shanghai og Beijing i Kina, Osaka, Okinawa, Mount Fuji (Shimzu) og Sapporo i Japan og Taipei (Keelung) i Taiwan.

I begynnelsen av 2020, som en del av selskapets Norwegian Edge®-program, vil Norwegian Spirit gjennomgå en kostbar oppgradering verdt flere millioner dollar, inkludert nye spisesteder, oppdaterte lugarer og fellesarealer.

Norwegian Jewel vil gjennomføre flere cruise i Fransk Polynesia, Hawaii og det sørlige Stillehavet våren 2020 og våren 2021.

Disse 11- til 21-dagers cruisene vil gå fra Sydney i Australia, Papeete i Tahiti, Honolulu på Hawaii og Vancouver i British Columbia med besøk til fantastiske reisemål som Bora Bora, Moorea, Raiatea og Nuku Hiva i Fransk Polynesia, Lautoka, Suva og Dravuni i Fiji, Noumea, Lifou og Ille des Pins i New Caledonia, Mystery Island, Espiritu Santo og Port Vila i Vanuatu og Big Island (Hilo og Kailua-Kona), Maui (Kahului), Kauai (Nawiliwili) og Oahu (Honolulu) på Hawaii.

Flere saker om NCL – Norwegian Cruise Line finner du HER

Kommentarer